Να τι σε περιμένει, αν κερατώσεις το ταίρι σου, σύμφωνα με το ζώδιό του

Έτσι θα αντιδράσει, οπότε να είσαι προετοιμασμένη

Τον απάτησες και περιμένεις συγχώρηση; Περιμένεις να ξεχαστεί έτσι, χωρίς αντίποινα, χωρίς τσακωμούς; Με κάποια ζώδια μπορεί να το καταφέρεις, με κάποια άλλα δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Όλα σίγουρα έχουν το δικό τους τρόπο αντίδρασης στην απιστία! Για δες, λοιπόν, τι να περιμένεις από το ταίρι σου σε περίπτωση που το κεράτωσες...

Κριός

Θα πετάξει όλα σας τα προσωπικά αντικείμενα και ρούχα και θα χαλάσει το αυτοκίνητο ή ό,τι αγαπάς. Θα χακάρει το λογαριασμό σου στο Facebook και θα σε ξευτιλίσει σε όλο το διαδίκτυο.

Ταύρος

Θα βάλει φαγουρόσκονη σε όλα τα ρούχα και τα εσώρουχά σου, θα κλείσει τραπέζι σε ένα καλό εστιατόριο και θα απολαύσει το δείπνο του, με εσένα να γίνεσαι ρεζίλι, καθώς θα ξύνεσαι όλη την ώρα.

Δίδυμοι

Θα βάλει ιό στον υπολογιστή σου, θα ρίξει το κινητό σου στο νερό (ουπς, μου 'πεσε) και μετά θα βγάλει «εφημερίδα» με ένα σωρό καθόλου κολακευτικά κουτσομπολιά για σένα.

Καρκίνος

Θα πάρει τηλέφωνο τη μητέρα σου και θα αρχίσει να της λέει τι έκανες, πόσο υπέφερε και ενδεχομένως να τα ακούσει κι αυτή στο τέλος με τέτοιο παιδί – ντροπή που μεγάλωσε.

Λέων

Θα περιμένει την κατάλληλη στιγμή, όταν θα είσαι ανάμεσα σε πολύ κόσμο και θα σε ταπεινώσει δημόσια! Μετά θα αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά, αφήνοντάς σε έρμαιο στα κακεντρεχή σχόλια.

Παρθένος

Αφού σε παρακολουθήσει για να καταλάβει γιατί έφτασες στην απιστία, μετά θα καταλήξει ότι δεν αξίζες και θα σκίσει ό, τι σημειώσεις ή έγγραφα φυλούσες, κάνοντας τα συρτάρια σου μπάχαλο.

Ζυγός

Θα βγάλει όλα τα προσωπικά σοτ στοιχεία στη φόρα για να μπαίνουν διάφοροι με το δικό σου όνομα και να κάνουν αγορές από το ίντερνετ, χρεώνοντάς σε.

Σκορπιός

Θα σε κοιτάξει, θα σε ξανακοιτάξει και μετά θα φύγει. Καλά θα κάνεις κι εσύ, αν θέλεις να επιζήσεις, να αλλάξεις διεύθυνση, στοιχεία, μην σου πούμε και χώρα.

Τοξότης

Ο πιο χαλαρός. Σιγά μην κάτσει να σκάσει. Θα φύγει και δεν πρόκειται ούτε να σου πει τίποτα, ούτε και να κοιτάξει πίσω του ξανά. Απλά δεν υπάρχεις.

Αιγόκερως

Θα προσποιηθεί ότι είναι καλά. Δε θα σου δώσει τη χαρά να τον λυπηθείς, αντίθετα θα σε κοιτάξει παγερά και θα φύγει. Μέσα του όμως ήδη θα κάνει σενάρια πώς θα σε εκδικηθεί. Και δε θα βιαστεί γιατί ξέρει ότι ο χρόνος είναι με το μέρος του...

Υδροχόος

Θα σου στείλει γύρω στα 60 μηνύματα στο κινητό και άλλα τόσα mail που θα σου λέει πόσο άχρηστη και ηλίθια είσαι, που δεν μπορούσες να καταλάβεις τίποτα και μετά θα σε μπλοκάρει από παντού.

Ιχθύες

Αφού μείνει να κοιτάζει το ταβάνι γύρω στις δύο μέρες, προσπαθώντας να καταλάβει τι πήγε στραβά, θα βάλει φωτιά στο σπίτι σου. Μετά θα πείσει τον εαυτό του ότι το φαντάστηκε και θα το ξεχάσει.

Διάβασε επίσης:



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved