Αστροχώρα Νιουζ 3/3

Ήρθαν και οι Μασκαράτες, η εθνική μας εορτή

σχολιάζει ο March Hare

Με βλέπετε συχνά πυκνά να γράφω σε εσάς και να επισκέπτομαι την αδελφή Χώρα των Θυμάτων γιατί αντιμετωπίζω σοβαρό πρόβλημα. Θα σας το πω, δεν ντρέπομαι και δεν κρύβομαι πίσω από το ροζ καρότο μου. Την κοπανάω συχνά όχι γιατί είναι στη φύση μου να γίνομαι λαγός αλλά για να ξεφύγω από την κυρά-Χέρενα που έχει λυσσάξει να με κάνει συνέταιρο στα Κατωχωρίτικα Τζάμπο. Τις ξέρετε δα τις κουνέλες... Δίας αστρικοτροπικοδραγωνικός στον Καρκίνο στον 5ο οίκο Άμα τις πιάσει το οικογενειακό τους, κάτω από δέκα κουτσούβελα το δευτερόλεπτο δεν πέφτουνε. Ξέχασε τα κουνελοπνιξίματα της με τον μπάρμπα Χιου, τα γκλαμουράτα εξώφυλλα και τις σαμπάνιες και τώρα μελετά εμβριθώς Κόντη: «Πως θα γίνω μάνα σε τριάντα δευτερόλεπτα»

Ο όγδοος, του πέμπτου, των τριγώνων, ω αστρολογία! Και να οι ζαρτιέρες, να οι επαλείψεις με αιθέρια έλαια για να στρώνει το δέρμα και να ανεβαίνει η διάθεση.

Σήμερα έχω εξίσωση Cupido/ Vulcanus, είπε προχθές κουνώντας την ουρά της με νάζι... Και την ακμή του 8ου σε έξαρση...

Πας καλά την λέω; Δεν βλέπεις ότι έχει αντισκιά στην ελιά απέναντι; Θα μας βγει το λάδι!

Έλα, μου λέει, ακόμη και ο Urania lab μου βρίσκει τους ερωτικούς βιορυθμούς στα high τους σαν του Τζιμπούρ. Συν-πλην, συν-πλην, γκοοολ... τώρα είναι η ώρα!

-Πριτς! Ο Aλδεβαράν είναι σε καθαρή θέση οφσάιντ είπα κι εγώ που είμαι του δόγματος «για να μείνεις εκτός νόσου, μοναχός σου εκτονώσου» και την έκανα για πάνω.

Άσε που βλέπω τι γίνεται στην κοινωνία και φρίττω. Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας; Το ανιψάκι μου, κουνελο-Ταύρος που γεννήθηκε του Αγίου Γεωργίου, κάθε ώρα βγαίνει σαν τον κούκο στο μπαλκόνι και λαλεί, δου νου του-δου νου του, ενώ η πρώτη κουβέντα που είπε ήταν «Λεφτά υπάρχουν».

Η φίλη μου η Τζέσικα που με τον Κρόνο στο Ζυγό έχει λυσσάξει κι αυτή να κάνει οικογένεια, μόλις βλέπει πλέον ανδρική μουστάκα τρίπατη κόβει λάσπη. Κι αν μου βγει, λέει, κανένας Κριός Κολοκοτρώνης του Σκάι;

Γι’ αυτό ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος ξεσπάθωσε: «Όχι ωρέ μάγκες, οι ανώμαλοι δεν έχουν τα φόντα για να γίνουν ήρωες. Αποτελούν έκτρωμα της φύσεως» Καρκίνος ο σεβασμιότατος με τριπλή σύνοδο Ήλιου-Άρη-Πλούτωνα και Αφροδίτη στην Παρθένο, δεν μπορεί, κάτι θα ξέρει από ανωμαλίες.

Ρελάνς ο επίσης Καρκίνος κ Καστανίδης αλλά με πιο μουλωχτό Άρη, στους Ιχθείς. Έφερε σένιο νομοσχέδιο για τον κοινωνικό ρατσισμό με αναφορές στην «άλλη» σεξουαλικότητα. Με τέτοιο Άρη βέβαια, σιγά μην ξέφευγε από τους Μητροπολίτες. Και του ‘λαχε ο Σεραφείμ του Πειραιά. Αιγόκερως με Άρη στον Κριό, πιο βαρβάτο απ’ του Θεόδωρου, ξεσπάθωσε κι αυτός μέσα στην αγάπη:

Και ποιος είσαι εσύ, ωρέ Καστανίδη, που θα αναγνωρίσεις τους ανώμαλους;

Φανταστείτε τώρα μέσα στην αντάρα και την καταχνιά από τα καριοφίλια των Καρκινο-Αιγόκερων, να σκάσει μύτη κι ο Κριός Γρηγόρης Βαλιανάτος να αρχίσει πάλι τις μηνύσεις στον Μητροπολίτη! Των παρορμητικών το κάγκελο θα γίνει αλλά εγώ θα μείνω με την απορία. Το πάει το γράμμα κανείς τελικά ή όλη η κουβέντα γίνεται για το θεαθήναι;

Ήρθαν και οι Μασκαράτες, η εθνική μας εορτή.

Ο Ποσειδώνας σε όλο του το μεγαλείο, όπως εξ άλλου τον ζούμε καθημερινά.

Του κ Παπακωνσταντίνου που έχει τριπλή σύνοδο Ήλιου-Άρη-Ποσειδώνα στο Σκορπιό του ταιριάζει γάντι η μουτσούνα του Τέτζελ, εκείνου του Δομινικανού μοναχού που πούλαγε συγχωροχάρτια στους αμαρτωλούς (και νυν φορολογούμενους). «Μόλις ο ήχος του χρυσού νομίσματος ακουστεί πέφτοντας στον δίσκο, η ψυχή αναπηδάει έξω από το καθαρτήριο πυρ». Όσοι πιστοί όμως δεν αγοράσουν, πάνε κατευθείαν στην πυρά ή στα μπουντρούμια της Ιεράς Εξέτασης.

Να δω ποιος θα ντυθεί Λούθηρος...

Ο κ Λομβέρδος, με τετράγωνο Ήλιου-Άρη από ήσυχος Ταυράκος έχει μεταμορφωθεί σε Κρουέλα ντε Βιλ που κυνηγάει τους 101 καπνιστές.

Η κ Μπιρμπίλη είναι η αδιαφιλονίκητη Κοκκινοσκουφίτσα σε δάσος natura με τον Παμπούκη κακό λύκο.

Ο κ Παπουτσής αδιαφιλονίκητα ...Μητσοτάκης plus αφού σε κάθε υπουργείο αφήνει και κάτι για να τον θυμόμαστε Σάμινα, Ρέντης και υποθέτω πως έπεται συνέχεια... Ευτυχώς που έχασε τη Δημαρχία στην Αθήνα και προλάβαμε τους Ολυμπιακούς.

Η κ Νταλάρα, ντυμένη Πηνελόπη που περιμένει πιστά το λαθρομετανάστη της.

Η κ Διαμαντοπούλου, ως κακιά Βασίλισσα που κάθε πρωί ρωτάει τον καθρέφτη της «Ποιά είναι η πιο όμορφη υπουργίνα; Εγώ ή η Τζάκρη;» Και δώστου τα Chanel, τα Dior και τα Prada

Ο κ Δρούτσας που είναι Λέων θα πρέπει οπωσδήποτε να ντυθεί Μαρία Αντουανέτα. Ακόμη περιμένουν οι Ελληνικές πρεσβείες στο εξωτερικό να τους στείλει τα κοινόχρηστα. Αλλά γιατί διαμαρτύρονται; Ας φάνε παντεσπάνι...

Ο κ Ραγκούσης μπορεί να έχει βάσιμες ελπίδες ως Σταχτοπούτα.

Υπόθεση: Η τρόικα υποβιβάζει τη Σταχτοπούτα σε ρόλο υπηρέτριας και την αναγκάζει να κοιμάται στις στάχτες του Καποδίστρια, ενώ αυτή τρώει και πίνει στου Ψυρρή μέχρι το 2014 που θα ξαναγίνουν εκλογές. Η νεράιδα-νονά της όμως, (κάθε Τοξότης έχει κι από μια) της δίνει μια γυάλινη κάλπη προκειμένου να πάει στο χορό του Πρίγκιπα Καλλικράτη.

Όταν φεύγει ξαφνικά, ο πρίγκιπας αποφασίζει να τη βρει χρησιμοποιώντας την κάλπη που ξέχασε στην τουαλέτα, όπως ο Κόλιν Φερθ το Όσκαρ. Η τρόικα προσπαθεί με κόπους και βάσανα να χωρέσει στην κάλπη αλλά έχει χοντρύνει τόσο πολύ που δεν μπαίνει μέσα ούτε το δακτυλάκι της. Κι έτσι ο Καλλικράτης παντρεύτηκε τη Σταχτοπούτα και ψήφισαν αυτοί καλά κι εμείς καθόλου.

Ο κ Χρυσοχοΐδης Το κοριτσάκι-Ανάπτυξη με τα σπίρτα

«Χωρίς χρονοτριβή, το κοριτσάκι πήρε ένα ακόμα σπίρτο και το άναψε με λαχτάρα. Και η μαγική του φλόγα φώτισε για λίγο άλλη μια οπτασία. Στην έρημη πλατεία της πόλης υψώθηκε ξαφνικά ένα τεράστιο καταπράσινο και φουντωτό έλατο»

Ο κ Πάγκαλος Τα τρία γουρουνάκια (μαζί)

Ο κ Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός μας, τιμής ένεκεν Τσιριμπίμ και Τσιριμπόμ (Tweedledee-Tweedledum) από το σενάριο της αγαπημένης μου Αλίκης.

«Δύο ολοστρόγγυλοι δίδυμοι αδερφοί που συνεχώς διαφωνούν μεταξύ τους και οι αινιγματικές ατάκες τους δεν βγάζουν νόημα σε κανέναν άλλον. Όταν η Τρόικα φτάνει στη Χώρα των Θαυμάτων, τους ζητά να την καθοδηγήσουν. Πολιτικά ορθοί σαν Αμερικανάκια, πρόθυμοι και ευγενικοί, δε μπορούν παρ’ όλα αυτά να της προσφέρουν παρά μόνον τάματα κι εκλογές».

Ο κ Βενιζέλος Ιζνογκούντ-Μπάρμπα Στάθης στο ψυγείο

Ο κ Ρέππας, Γκάρι Κούπερ στο «Το τρένο θα σφυρίξει τρεις φορές».

Υπόθεση: Ο σερίφης Γουίλ Κέην αναστατώνεται την ημέρα του γάμου του, επειδή δεν μπορεί να συγκεντρώσει τα χρήματα από τα διόδια. Οι κάτοικοι όλο λένε «δεν πληρώνω» ενώ οι κατασκευαστικές έχουν στείλει ένα απόσπασμα με το μεσημεριανό δρομολόγιο της ΤΡΕΝΟΣΕ για να τον σκοτώσουν. Ο σερίφης, αρνείται να εγκαταλείψει την αχάριστη πόλη και καταφέρνει να επιβιώσει μόνος του από την αναπόφευκτη σύγκρουση μπαίνοντας σε μια λαγότρυπα της Εγνατίας. Εξ άλλου το τρένο δεν έφτασε ποτέ...

Ο κ Γερουλάνος Κοντορεβιθούλης που ρίχνει καρότα για να βρουν τον δρόμο οι τουρίστες (τζάμπα κόπος, χι χι χι). Στο δρόμο του συναντά τον γίγαντα Μαρινάκη και διαπραγματεύεται την μπότα του πρωταθλητή.

Τσικνοπέμπτη, Απόκριες και οσονούπω η Λαμπρή με τα λαγουδάκια της. Κάθε μήνα γιορτάδες και τσιμπούσια και σκέφτομαι τα μούτρα που κάνει η Άνγκελα μου -Δωροθέα βλέποντας τους Έλληνες να τρώνε και να πίνουν (πάλι). Θα σκάσει ο Κρόνος της στο Σκορπιό που μετράει και το μονόλεπτο και θα αρχίσει να πηγαίνει πάνω κάτω σαν τους δείκτες του Μπαρδόπουλου.

12:35 ανοδική στροφή, 12: 42 καθοδική, 12:50 κόλπος...

«Αυτοί οι άθλιοι μας απ’ τη μια μας ζητάνε δανεικά και το μυαλό τους το ‘χουν στο ξεπόρτισμα και τις φιέστες». Τι μου τσαμπούναγε ο Γιώργος για οργάνωση, τάξη και πράσινα ποδήλατα; Πάλι φύλλο και φτερό θα τα κάνουν τα δανεικά με το Δία που έχουν...

Κι ετοιμάζεται η Ντόροθι να μας βγάλει την επέτειο της 25ης Μαρτίου ξινή. Σκέτο μαστίγιο, χωρίς καρότα, α λα Μένγκελε. Ήδη το διαμήνυσε μέσω Σόιμπλε: Σιγά μην σας μειώσουμε τα επιτόκια... Κι αν χρειαστεί, μας είπε, θα ξαναγυρίσετε όχι στη δραχμή αλλά στα γρόσια που πάνε ασορτί με τα φέσια.

Πω πω... Μόνον ο Παλαιών Πατρών θα γλιτώσει από τον ανασκολοπισμό λόγω επωνύμου.

Ευτυχώς που μετά το πάτημα της Τζούλιας στο walk of fame του Πολεμικού Μουσείου η εθνική παράδοση εδραιώθηκε και δεν φοβόμαστε τίποτε!

Επιτέλους! Σας το λέω για να το βάλετε καλά στο μυαλό σας, μπήκαμε στη χρονιά του Λαγού και δεν θέλω αντιρρήσεις. Σούπερ-ντούπερ οι Κινέζοι που διακηρύσσουν σε όλη την υφήλιο ότι το τέταρτο ζώδιο, ο Λαγός, είναι το πιο τυχερό αλλά και το πιο όμορφο -άρπα την Διαμαντοπούλου!

Όσο για το 2010 μας τσάκισαν οι Ιχθείς ανάθεμα το Δία τους... Πετρεντζίκης Φουρέιρα, Αντωνίου -ακόμη και οι (Μαρινάτοι) γάβροι διέπρεψαν σε όλα τα realities. Μόνον ο Ερντογάν έμεινε με το παράπονο και την κεκτημένη ταχύτητα, αφού μετά το «διπλό» του Υδροχόου Σαρκοζί στην Τουρκία -σιγά μην μπείτε στην Ευρώπη- πήγε να ρεφάρει στη Γερμανία.

Σε στυλ «ξενοφοβική η Ευρώπη και ζήτω τα δικαιώματα των μειονοτήτων, πρώτα τα τουρκικά ζώδια κλπ» ότι δηλαδή έλεγε και στη Θράκη. Νόμισε πως οι Γερμανοί είναι σαν τους δικούς μας αφού κοτζάμ υπουργός εξωτερικών έκλεψε στις εξετάσεις. Τον αρχινήσανε στα Γερμανικά νούμερα όμως, και τώρα το παίζει ψωροπερήφανος: «Αν δεν μας θέλετε, καλά σας, εγώ θα παίξω με το Γιωργάκη που μ’ αγαπάει»

Του τελείωσε η καλή Ηλιακή Επιστροφή και τώρα πάει στο άγνωστο με βάρκα τον επίσης Ιχθύ Νταβούτογλου.

Έχουμε βέβαια και τους δικούς μας εθνοπατέρες που ζουν στην καρακοσμάρα τους.

Μπλα μπλα μπλα δημοκρατία, μπλα μπλα μπλα με εκλέξατε...

Γυρεύοντας πάνε, αφού δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι μπροστά στην αγανάκτηση για τα δισεκατομμύρια καρότα που καταβρόχθισαν το μπλα μπλα δεν πιάνει χαρτωσιά. Και δώστου οι ομιλίες στα αμφιθέατρα, να τα επιχειρήματα, να και τα μαθήματα δημοκρατίας. Από ποιούς, ωρέ, που λέει κι ο Αμβρόσιος; Από αυτούς που την ξεφτίλισαν και την έκαναν κληρονομική αρπαχτή;

Αν συνεχίσουν έτσι, βλέπω να αναβιώνει ο νόμος περί τεντιμποϊσμού και τη Σαλωνίκη να δίνει ρέστα στο Κοσμικό Γιαουρτολόγιο:

«Είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα. Έλαβον Κεσεδάκι 13, Σακούλας 7, Βελουτέ 0,2%»

Ο κ Πάγκαλος πάντως δεν καταλαβαίνει ούτε από γιούχα ούτε από περιοδείες κατ’ οίκον. Μας έχει χεσμένους κανονικά. Σύμφωνα μάλιστα με τους Urania lab and the astro-locatzides μετά το κράξιμο που έφαγε στο Παρίσι προμηθεύτηκε ειδικά σώβρακα από τον Γκωτιέ, που φέρουν τούρμπο εξατμίσεις και τριπλό διαφορικό, για να αντέχουν τις ισχυρές πιέσεις της λεκάνης. Το μυστικό αυτής της αγοράς αποκαλύπτεται ξεκάθαρα στο Local space όπου ο Πλούτωνας (=μαύρη τρύπα-απόβλητα) διασταυρώνεται με τον Ποσειδώνα (=αέρια) ακριβώς στο 44 της λεωφόρου George V στη μπουτίκ του Γκωτιέ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved