Ο Ερμής στα ζώδια – Μέρος α΄

Πες μου που έχεις τον Ερμή σου, να σου πω πως σκέφτεσαι, επικοινωνείς και εκφράζεσαι.

by Stazomeli


Πες μου που έχεις τον Ερμή σου, να σου πω πως σκέφτεσαι, επικοινωνείς και εκφράζεσαι.

Ερμής στον Κριό: Αφού μάθουμε να σε καταλαβαίνουμε (δεν είναι τυχαίο ότι κόβεις τις μισές λέξεις και πυροβολείς με πάνω από 1254879 λέξεις το λεπτό), προσπαθούμε να σε αγνοήσουμε. Επειδή αυτό είναι αδύνατο, προσπαθούμε να παρακολουθήσουμε την ταχύτατα αναδιπλούμενη σκέψη σου, αλλά ούτε κι αυτό κατορθώνουμε. Στο τέλος επιλέγουμε το χαρακίρι.

Ερμής στον Ταύρο: Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι το ‘’πόσο κοστίζει αυτό άραγες?’’. Είσαι ακλόνητος στις αποφάσεις σου –κοινώς μουλαρώνεις-. Τείνεις να φαίνεσαι κομματάκι απότομος, αλλά δε στο λέμε ευθέως, διότι το savoir vivre του θαψίματος, μας επιβάλλει να σε κουτσομπολεύουμε πισώπλατα.

Ερμής στους Διδύμους: Μα το ξέρετε ήδη ότι είστε οι πιο εύστροφοι πολυλογάδες του ζωδιακού! Η ισχυρή διάνοια, συνάντησε το στόμα που δε σωπαίνει ποτέ και τα χέρια που συμμετέχουν στην επικοινωνιακή διαδικασία. Οι ωτοασπίδες αισθάνονται άχρηστες μπροστά σας.

Ερμής στον Καρκίνο: Αχου το! Γου τσου γου τσου! Να συνεχίσω? Ερμής του νερού, αισθαντικός, που πιάνει τους κραδασμούς σε πολλά περισσότερα από όσα αφήνει να φανεί. Εύγε θα έλεγα εγω κι αφήστε τους άλλους να ψάχνουν το νόημα της ζωής. Εσείς άλλωστε το έχετε βρει στη σπιτική φασολάδα…

Ερμής στον Λέοντα: Καταρχάς να υποβάλλω τα σέβη μου. Έχετε δίκιο σε ότι κι αν πείτε και φυσικά ο λόγος σας είναι νόμος. Όποιος αμφισβητήσει τον πομπώδη σας τρόπο, θα αποκεφαλιστεί σύμφωνα με την ετικέτα των Βερσαλλιών.

Ερμής στην Παρθένο: Ναι, βρε παιδάκι μου. Το ξέρω ότι είσαι έξυπνος (και μεταξύ μας πιο έξυπνος από τον Ερμή στους Διδύμους), αλλά μήπως γίνεται να βελτιώσεις λιγουλάκι τους ξινούς σου τρόπους?

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved