Ετοιμασίες…

Η Παραμονή Πρωτοχρονιά κοντοζυγώνει και τα 12 ζώδια ετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγάλο φαγοπότι που θα φιλοξενηθεί στο ζεστό σπίτι του Καρκίνου!
Παπασταύρου Λίντα
Ετοιμασίες…

Η Παραμονή Πρωτοχρονιά κοντοζυγώνει και τα 12 ζώδια ετοιμάζονται πυρετωδώς για το μεγάλο φαγοπότι που θα φιλοξενηθεί στο ζεστό σπίτι του Καρκίνου!

Ο Κριός πρώτος και καλύτερος, ντύθηκε και παρφουμαρίστηκε για το βραδινό γλέντι. Θα οδηγούσαν εκείνος, ο Δίδυμος και ο Σκορπιός. Θα περνούσαν και θα έπαιρναν τους υπόλοιπους από τα σπίτια τους, μιας και ήταν καλοί οδηγοί.

Ο Ταύρος από τώρα ονειρευόταν τα όμορφα μαγειρέματα του Καρκίνου και σκεφτόταν να φέρει μαζί του κι ένα μπουκάλι Champagne. Ο Δίδυμος του χτύπησε την πόρτα και χίμηξε με φόρα στο σπίτι του Ταύρου, αραδιάζοντάς του τι του συνέβη ερχόμενος να τον πάρει.

Ο Λέων και ο Ζυγός ακόμα να αποφασίσουν τι θα φορέσουν για την γιορτή! Ο Λέων ήθελε να τραβήξει όλα τα βλέμματα, ενώ ο άμοιρος ο Ζυγός, δεν μπορούσε να αποφασίσει ποια χρώματα πάνε με ποια! Ο Σκορπιός τους κοιτούσε απορώντας γιατί δεν βάζουν κάτι μαύρο και άνετο για να ξεμπερδεύουν, όπως κάνει αυτός τα τελευταία 2.000 χρόνια και βάλε.

Ο Τοξότης είχε καλέσει τον Αιγόκερω, τον Υδροχόο και τον Ιχθύ σπίτι του, να ετοιμαστούν όλοι μαζί. Η ιδέα της παρέας άρεσε στον Υδροχόο και μαζί με τον Ιχθύ, πιάσανε να χαζεύουν τα αμέτρητα σουβενίρ του Τοξότη. Στιγμές στιγμές, ο Ιχθύς αποκοιμιόταν στον καναπέ, κάνοντας τον Αιγόκερω να χαχανίζει με ευχαρίστηση για το ιλαρό θέαμα!

Με τούτα και με κείνα, θα ξεκινούσαν σε λίγο να βρεθούν κάτω από την ίδια στέγη όλοι οι καλοί ετούτοι φίλοι.

Σε στιγμές χαλάρωσης και ευδαιμονίας, αντιλαμβάνεται κανείς, ότι, διαφορές υπάρχουν, όχι για να προκαλούν αντιθέσεις, αλλά …… συνθέσεις!!!!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved