2025: Αυτά τα ζώδια θα βγάλουν νεύρα και ανταγωνισμό

Θα τους κοντράρουν όλους και θα διεκδικήσουν τα πάντα!

Άννα Ζαμάνη
2025: Αυτά τα ζώδια θα βγάλουν νεύρα και ανταγωνισμό

Τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω θα τα βάλουν με όλους και με όλα, με Θεούς και δαίμονες! Θα είναι έτοιμα για «μάχη» και οι κόντρες δεν θα έχουν τελειωμό! Οι κινήσεις τους μέσα στο 2025 θα είναι ακόμα πιο προκλητικές και ανταγωνιστές, σε σχέση με τις συνηθισμένες τους.

Να ξέρεις πως υπεύθυνος για τις… μάχες που δίνουμε στην ζωή είναι ο Άρης. Κάθε φορά που αλλάζει ζώδιο, μεταφέρει την ενέργειά του σε αυτό και το κάνει πιο δραστήριο. Το «ξυπνά» από το λήθαργο, του δίνει ώθηση να αναλάβει πρωτοβουλίες και αυτόματα εκείνο γίνεται πιο απαιτητικό, αλλά και… ανταγωνιστικό. Πάμε να δούμε από ποια ζώδια θα πρέπει να «φυλαχτείς» ή με ποια θα… «κονταροχτυπηθείς» και πότε.

Το 2025 ξεκινά με τον Άρη στον Λέοντα ανάδρομο ο οποίος στις 6 Ιανουαρίου περνά στον Καρκίνο. Οπότε ο Καρκίνος θα είναι εκείνος που θα έχει νευράκια τσαταλάκια. Θα είναι μέσα στις φωνές και την τσίτα και θα τον δεις να είναι πιο δραστήριος από ποτέ. Θα θελήσει να τους ανταγωνιστεί όλους και θα έχει μια ακατανίκητη επιθυμία να είναι μέσα σε όλα και πρώτος.

Στις 18 Απριλίου ξαναμπαίνει στον Λέοντα και τότε είναι που θα δεις το Λιοντάρι να βρυχάται! Θα γίνει πιο δραστήριο, διεκδικητικό και ανταγωνιστικό από ποτέ.

Η Παρθένος, που θα πάρει τη σκυτάλη στις 17 Ιουνίου θα βγει στην κόντρα, θα επαναστατήσει και ενδεχομένως να μην ηρεμεί, αν δεν αναστατώσει όλο το σύμπαν.

Ο Ζυγός θα δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που τον έχεις συνηθίσει γιατί στις 7 Αυγούστου υποδέχεται τον Άρη στο ζώδιό του και θα κάνει χαμό! Μάχες θα δώσει και θα είναι στην τσίτα. Γλώσσα δεν είχε και γλώσσα θα βγάλει ο ειρηνοποιός του ζωδιακού. Ετοιμάσου να σε ξαφνιάσει άσχημα.

Ο Σκορπιός θα ζει τις καλύτερες στιγμές του (ο ίδιος μια χαρά θα είναι, οι άλλοι δεν θα είναι καλά) με τον Άρη στο ζώδιό του από τις 22 Σεπτεμβρίου. Μια χαρά ξέρει να τον διαχειριστεί ο Σκορπιός τον Άρη γιατί είναι ο συγκυβερνήτης πλανήτης του και την ενέργειά του, την έχει στο DNA του.

Τον Τοξότη δεν μπορείς να τον υποτιμήσεις, ούτε να πιστέψεις ότι δε θα βγάλει ανταγωνισμό, καθώς θα έχει τον Άρη πάνω του από τις 4 Νοεμβρίου ως και τις 15 Δεκεμβρίου που θα δώσει την σκυτάλη στον Αιγόκερω. Ο οποίος και θα είναι αυτός που μέχρι το τέλος του 2025 (και για λίγο στις αρχές του 2026) θα βγάλει ανταγωνισμό, πάθος και μαχητική διάθεση. Τον... πραγματικό εαυτό του δηλαδή και μη σου μπαίνουν ιδέες... Αποκλείεται να τον κοντράρεις στα ίσα και να τον κερδίσεις.

Άρης είναι και θα περάσει. Δεν κρατάει για πάντα… Υπομονή σε όλους!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved