2025: Από αυτές τις γυναίκες του ζωδιακού, θα δεις ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο

Θα βγάλουν την κακή τους πλευρά

Αν συναναστραφείς με μια από τις γυναίκες του ζωδιακού, που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, μέσα στο 2025, θα έρθεις αντιμέτωπος/η με εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από αυτή που είχες συνηθίσει. Θα δεις ένα άλλο πρόσωπο και το πιο πιθανό είναι να τρίβεις τα μάτια σου και να αναρωτιέσαι πόσο εύκολα και σύντομα μπορεί να αλλάξει τόσο πολύ ένας άνθρωπος.

Και όμως! Μπορεί να αλλάξει! Ειδικά όταν βάλει το χεράκι του ο Δίας που από διέλευση σε συγκεκριμένους οίκους, μπορεί να κάνει ένα άτομο να γίνει αλαζόνας και γενικότερα να νομίζει ότι έχει βρει την κότα που γεννά τα χρυσά αβγά. Για να σου το κάνουμε πιο λιανά και να καταλάβεις τι θέλουμε να πούμε, όταν ο Δίας βρίσκεται από διέλευση στον πρώτο οίκο ενός ατόμου, του δίνει ενθουσιασμό, χαρά, αισιοδοξία, τύχη και το κάνει να νιώθει ασταμάτητο. Το κάνει να νομίζει ότι έχει το άγγιγμα του Μίδα ή ότι γενικά δεν το αγγίζει κανείς. Όλα αυτά ισχύουν, απλά έχουν ημερομηνία λήξης. Μόλις ο Δίας αλλάξει ζώδιο και οίκο, τότε όλα αυτά χάνονται και η εύνοια που παρέχει είναι σε άλλους τομείς. Πχ υγεία, δουλειά, επικοινωνία, μάθηση κτλ.

Όσον αφορά το 2025, Δία στον πρώτο τους οίκο, θα έχουν αρχικά οι Δίδυμοι. Οπότε όπως καταλαβαίνεις, ο π@πός τους θα πάρει αέρα μέχρι και τις 9 Ιουνίου 2025. Την σκυτάλη από τους Διδύμους, θα πάρουν οι Καρκίνοι, οι οποίοι θα έχουν τον Δία πάνω τους μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2026.

Οι κινήσεις που θα κάνουν αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού, θα είναι απερίσκεπτες και υπερβολικές. Θα νιώθουν μεγάλη αυτοπεποίθηση, θα ζητούν την... Άρτα και τα Γιάννενα, ενώ θα έχουν πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Αυτή η στάση και η συμπεριφορά, αναπόφευκτα θα την οδηγήσουν σε λάθη, τα οποία και θα πληρώσουν αργά ή γρήγορα, γιατί... Δίας είναι αυτός και δεν θα μείνει για πάντα στο ζώδιό τους. Κάποια στιγμή θα σταματήσει η εύνοιά του και τότε θα έρθουν αντιμέτωπες με τα αποτελέσματα των πράξεών τους.

Και το πράγμα δεν τελειώνει εδώ. Την κακή τους πλευρά θα δείξουν το 2025 και ο Κριός με τον Ταύρο, τα αντίστοιχα διαστήματα, γιατί θα έχουν ο ένας μετά τον άλλο τον Δία στον 3ο τους οίκο που έχει να κάνει με την επικοινωνία και τα τρίτα πρόσωπα.

Θα δίνουν πολλές υποσχέσεις που δεν θα κρατήσουν στο τέλος και θα απογοητεύσουν κόσμο και κοσμάκη. Θα λένε μεγάλα λόγια που όμως δεν θα έχουν αντίκρισμα. Ακριβώς επειδή θα έχουν μια ασυλία ως προς το ψέμα για τα διαστήματα αυτά, θα το παρακάνουν λίγο. Και μπορεί να μην τους πιάσεις για όσο θα έχουν τον Δία στον τρίτο αλλά μόλις εκείνος φύγει, μετά θα φανεί το ψέμα.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved