Οι άντρες του ζωδιακού που το 2025 θα σε κάνουν τάρανδο!

Δε θα παίξει μόνο το ματάκι τους...

Τα ζώδια που θα αναφέρουμε λίγο πιο κάτω θα έχουν μέσα στο 2025 μια πολύ έντονη ερωτική ζωή. Θα λάμπουν, θα φλερτάρουν και ενδεχομένως να υποκύψουν σε πειρασμούς και να... κερατώσουν το ταίρι τους. Και ακόμα και σχέση να μην έχουν, θα παίζουν σε πολλά ταμπλό παράλληλα και θα γίνει το έλα να δεις στα ερωτικά τους. Θα το ζήσουν με όλο τους το είναι το 2025 και θα πάρουν το αίμα τους πίσω για όσα δεινά είχαν περάσει τα προηγούμενα χρόνια. Μόνο που θέλει προσοχή, γιατί οι... κερατωμένες δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Υπεύθυνος για τα... τσιλιμπουρδίσματά τους δεν είναι άλλος από τον Δία. Ω, ναι! Αυτός είναι που θα ξεσηκώσει τους συγκεκριμένους άντρες, θα τους κάνει να πάρουν τα πάνω τους, να νιώσουν μεγάλοι εραστές και να υπερεκτιμήσουν τις δυνάμεις τους και τις δυνατότητές τους.

Αρχικά με το που θα μπει το 2025, ο Δίας θα είναι στους Διδύμους. Αυτό σημαίνει ότι ο Υδροχόος θα τον έχει στον 5ο οίκο του που έχει να κάνει μεταξύ άλλων με το φλερτ και την διασκέδαση. Το τι έχει να γίνει με ερωτικά παιχνίδια... δεν λέγεται. Παράλληλα, ο Σκορπιός, θα έχει τον Δία στον 8ο οίκο του που έχει να κάνει και με το σεξ, τη λίμπιντο και την ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση. Θα δεις λοιπόν τον Σκορπιό όχι απλά να παίζει το μάτι του, αλλά να παίζει και σε πολλά ταμπλό παράλληλα. Είναι που είναι σεξουαλικό ζώδιο, θα ξεφύγει τελείως.

Φεύγοντας ο Δίας από τους Διδύμους και περνώντας στον Καρκίνο, θα προκαλέσει τις ίδιες ακριβώς αντιδράσεις που περιγράψαμε λίγο πιο πάνω στους Ιχθύς και στον Τοξότη. Τα Ψάρια θα βγάλουν έναν εαυτό που δεν θα αναγνωρίζεις, ενώ ο Τοξότης δεν θα μπορεί να μείνει σε μια αγκαλιά μόνο και θα είναι από... κανάρα σε κανάρα.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved