Τα στοιχεία στον χάρτη σου που δείχνουν ότι είσαι πραγματικά ακαταμάχητη!

Μαγνητίζεις τους άντρες, έτσι απλά

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο, πέρα από το να αναπνέεις και να υπάρχεις. Τόσο απλό είναι για σένα που έχεις αυτά τα στοιχεία στον προσωπικό σου χάρτη να τραβήξεις πάνω σου τα αντρικά βλέμματα και την προσοχή. Αν θέλεις να βγάλεις τον χάρτη σου και να τον δεις αναλυτικά τότε πάτησε εδώ. Αφού τον βγάλεις, τσέκαρε μήπως έχεις και εσύ κάποια από τα στοιχεία που σου αναφέρουμε λίγο πιο κάτω. Όσα πιο πολλά από αυτά τα στοιχεία έχεις, τόσο πιο ακαταμάχητη είσαι!

-Δες αν έχεις την Αφροδίτη σου ή την Σελήνη σου στον 5ο ή στον 7ο οίκο σου.

-Τσέκαρε αν η Αφροδίτη σου κάνει θετική όψη με τον Άρη σου, δηλαδή τρίγωνο ή εξάγωνο.

-Δες αν ο κυβερνήτης του ωροσκόπου σου είναι στον 8ο οίκο σου. Π.χ. Αν έχεις ωροσκόπο Κριό, τότε ο κυβερνήτης του είναι ο Άρης. Άρα θα πρέπει να έχεις τον Άρη σου στον 8ο οίκο.

Αν έχεις ωροσκόπο Ταύρο, τότε έχεις κυβερνήτη την Αφροδίτη, αν έχεις Δίδυμο, τότε έχεις τον Ερμή, αν έχεις Καρκίνο, τότε έχεις την Σελήνη, αν έχεις Λέοντα, τότε έχεις τον Ήλιο, αν έχεις Παρθένο, τότε έχεις τον Ερμή, αν έχεις Ζυγό, τότε έχεις την Αφροδίτη, αν έχεις Σκορπιό, τότε έχεις τον Πλούτωνα, αν έχεις Τοξότη, τότε έχεις τον Δία, αν έχεις Αιγόκερω, τότε έχεις τον Κρόνο, αν έχεις Υδροχόο, τότε έχεις τον Ουρανό κι αν έχεις ωροσκόπο Ιχθύ τότε έχεις κυβερνήτη τον Ποσειδώνα.

-Τσέκαρε αν έχεις Ήλιο (το ζώδιό σου δηλαδή), Αφροδίτη, Σελήνη, Άρη ή Ωροσκόπο σε Κριό, Ταύρο, Σκορπιό και Ζυγό.

-Δες αν η Αφροδίτη του είναι σε γωνιακό οίκο, δηλαδή αν την έχεις σε 1ο, 4ο, 7ο ή 10ο.

-Τέλος δες αν έχεις προσωπικούς πλανήτες στον 8ο οίκο σου, δηλαδή αν έχεις Ήλιο, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη ή Άρη στον οίκο αυτό.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved