Τα ζώδια που δεν χαμπαριάζουν εύκολα όταν τα φλερτάρουν γιατί το μυαλό τους είναι αλλού

Δεν παίρνουν πρέφα ότι ο/η άλλος/η τα γουστάρει

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τα ζώδια που δεν χαμπαριάζουν εύκολα όταν τα φλερτάρουν γιατί το μυαλό τους είναι αλλού

Και με πανό να πας μπροστά τους και να δηλώσεις τον έρωτά σου, να ξέρεις ότι και πάλι είναι πιθανό να μην καταλάβουν ότι τα φλερτάρεις... Πάμε να δούμε σε ποια ζώδια αναφερόμαστε:

Υδροχόος

Χα! Ο άνθρωπος που τους έχει όλους ξορκίσει στο αιώνιο friend zone, περιμένεις να καταλάβει ότι τον φλερτάρεις; Νομίζει ότι τα βρήκατε και πάτε για καταπληκτικές συζητήσεις! Άντε να του εξηγήσεις ότι θέλεις να γίνετε κάτι παραπάνω από φίλοι. Θα χρειαστεί χρόνος και κόπος. Ή απλά, τον κοιτάς στα μάτια και του λες «οχι πια φίλοι. Μόνο εραστές!». Παίζει να ταραχτεί που θα σε χάσει απο φίλο/η (το αφήνω ασχολίαστο), αλλά τουλάχιστον, θα κάνεις την δουλειά σου!

Παρθένος

Για να το καταλάβει, θα πρέπει να του το πεις. Δεν αστειεύομαι. Δεν καταλαβαίνει πόσο γοητευτικός μπορεί να γίνει, επειδή κατά βάθος, είναι ντροπαλό παιδί και τον εαυτό του, τον έχει εκτός συναγωνισμού. Αν πέσεις σε Παρθένο με πολύ Λιοντάρι, οκ, θα μπει με την μια στο παιχνίδι, αλλά ο/η κλασσικός/ή Παρθένος, θέλει σπρώξιμο. Βασικά πολύ φλερτάρισμα θέλει και επιμονή. Κάτι σαν τον Σκορπιό ένα πράγμα, που καταλαβαίνει ότι τον φλερτάρεις μεν, δεν σε πιστεύει δε!

Τοξότης

Πανέξυπνο παιδί ο Τοξότης, αλλά δεν το έχει με το φλερτάρισμα, γιατί και ο ίδιος δεν φλερτάρει: Επιλέγει και στοχεύει κατευθείαν χωρίς περιστροφές. Έτσι, όταν οι ρόλοι αντιστραφούν και τον προσεγγίσεις παιχνιδιάρικα, θα παίξει, αλλά δεν θα το πάρει και στα σοβαρά. Αν δεν το ξεκαθαρίσεις (σε θέλω, έλα να τα βρούμε), θα περιμένεις πολύ για κάποια απόκριση!

Αιγόκερως

Να θέλει να το φλερτάρεις και να ρίχνει άκυρα γιατί δεν πιάνει την νοηματική! Πως αλλιώς να στο περιγράψω. Ο Αιγόκερως, καταλαβαίνει όταν τον προσεγγίζουν ερωτικά, αλλά δυσπιστεί πολύ και το παίζει αδιάφορος. Χρειάζεται πολύ μπλα μπλα και αρκετές κινήσεις για να σου επιτρέψει να μπεις στον κύκλο της σκέψης του και έτσι, μπορεί και να δείξει αδιαφορία. Για να έχετε μια καλή επικοινωνία, απαιτείται να τον ταράξεις λιγάκι και να τον φέρεις προ τετελεσμένου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved