Να γιατί δεν πρέπει να τα βάλεις με Ζυγό, Καρκίνο και Ιχθύ

Θα σου εξηγήσω απλά κι όμορφα, γιατί δεν σε συμφέρει να τα βάλεις ποτέ με τα κατεξοχήν, αγνά, ήρεμα και γλυκά ζώδια!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Να γιατί δεν πρέπει να τα βάλεις με Ζυγό, Καρκίνο και Ιχθύ

Ο Ιχθύς, ο Ζυγός και ο Καρκίνος, είναι τα καλά παιδιά που δεν θέλεις να έχεις απέναντί σου, γιατί θα σε στείλουν στα κάγκελα!

Μπορεί η Παρθένος, ο Κριός και ο Αιγόκερως, τα ζώδια αντικριστά από τον Ιχθύ, τον Ζυγό και τον Καρκίνο, να έχουν την φήμη ότι σπάνε μούτρα και τσακίζουν κόκαλα με την γλώσσα τους, όμως οι τρεις τελευταίοι, κάτι έχουν κρατήσει από την χάρη των πρώτων! Δεν ζουν μόνο για να εξισορροπούν με τις αντίθετες δυνάμεις τους, ΕΧΟΥΝ μέσα τους, τους ίδιους σπόρους δύναμης, αλλά δεν τους εκθέτουν!

Μην τα βάλεις μαζί τους, γιατί ενώ κρατούν μέσα τους τα νεύρα τους και το θυμό τους (δηλαδή πολλή αρνητική ενέργεια), κάποια στιγμή, μαθηματικώς βέβαιον, θα ξεσπάσουν. Θα ξεράσουν όχι απλώς νεύρα και θυμό, αλλά οργή, πίκρα, χολή και θα διαλύσουν ότι με τόση φροντίδα κι αυταπάρνηση κρατούσαν όρθιο.

Το θέμα είναι να μην φτάσουν ως εκεί, γιατί μετά, δεν ξέρω πως το πράγμα μπορεί να φτιάξει. Συνήθως περιμένεις ότι εκείνα θα τρέξουν να μαζέψουν την ζημιά, από ενοχές ή από λύπηση. Οκ, δέχομαι ότι μπορεί να συμβεί, αλλά θέλεις πραγματικά να παίξεις με τις πιθανότητες;

Να θυμάσαι ότι ο Ζυγός επιβίωσε το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ήλιο του, για τα περασμένα 15 χρόνια. Ο Ιχθύς έχει τον Κρόνο στο ζώδιο του και δεν μασάει… τίποτα. Ο Καρκίνος κι εκείνος έφαγε έναν Πλούτωνα σε αντίθεση τα 15 τελευταία χρόνια, άρα, αυτά τα 3 ζώδια, είναι οι απόλυτοι villains (κακοί!), του ζωδιακού!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved