Καταστάσεις που κάνουν τον Δίδυμο να τα παίρνει άγρια

Είμαι Δίδυμος γνήσιος και σπάζομαι άγρια όταν συμβαίνουν κάποια πράγματα!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Καταστάσεις που κάνουν τον Δίδυμο να τα παίρνει άγρια

Αν δεν με πιστεύεις, συνέχισε να διαβάζεις και θα με καταλάβεις. Όσοι έχετε ωροσκόπο, Ερμή, ή Σελήνη στους Διδύμους, σπεύστε να διαβάσετε!

Είμαι Δίδυμος και τα παίρνω άγρια όταν:

  • Κάθε φορά που λέω σε παρέα το ζώδιο μου, φτύνουν όλοι τον κόρφο τους! Γυναίκα στην Αμερική, έκανε ασκήσεις όσο ήταν έγκυος, ώστε το παιδί της να γεννηθεί Ταύρος κι όχι Δίδυμος! Μα πόσο μίσος πχια; Κι ύστερα εγώ είμαι ο κακός της παρέας; Εσείς αγγελάκια που μόλις πέσανε από τα σύννεφα;
  • Ζω για να μαθαίνω, να συλλέγω πληροφορίες, να κάνω ότι μπορώ για να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου, αλλά για κάποιο λόγο, ελάχιστοι εκτιμούν το μυαλό μου, την μεγάλη του χωρητικότητα και τον δυνατό του επεξεργαστή του. Πάλι, ριγμένος είμαι.
  • Με κατηγορείτε άδικα! Να ξηγηθώ! Προσπαθώ να ξεπερνώ τις δυσκολίες με χάρη: προχωράω, δεν κολλάω, παρόλο που πολύ θα ήθελα να ρίξω ένα γύρο χ€σιμο σε κάποιους, δεν δημιουργώ προβλήματα κι όμως, ακόμα και για αυτό με κατηγορείτε ότι δεν νοιάζομαι αρκετά, δεν ασχολούμαι, δεν, δεν, δεν. Κι όμως, δεν είμαι εγώ το πρόβλημα. Είμαι πολλά βήματα μακριά του.
  • Βλέπω δέκα βήματα μπροστά από εσάς κι όμως είμαι αναγκασμένος να ζω και να πηγαίνω με τους δικούς σας ρυθμούς, αργά και βασανιστικά. Βλέπω τις εύκολες λύσεις, αλλά αγαπάτε να μαζοχίζεστε. Βλέπω σημεία και τέρατα κι όμως μιλάω μια φορά και μετά προχωράω, δεν κολλάω, δεν κάνω καυγάδες.
  • Λέτε ότι είμαι διπλοπρόσωπος. Κι όμως, δεν είμαι περισσότερο επικίνδυνος από έναν Ταύρο που δεν μιλάει, μαζεύει το θυμό του και ξεσπάει και τα κάνει όλα λίμπα. Δεν είμαι περισσότερο από κακός από έναν Σκορπιό που δεν μιλάει και κρύβει τις πραγματικές του προθέσεις. Δεν είμαι περισσότερο επίπονος, από μια Παρθένο, που βλέπει παντού ατέλειες και λάθη και μπορεί να σε απορρίψει για αυτά!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved