Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Να γιατί κάνεις δυσλειτουργικές σχέσεις

Ανήκεις σε κάποιο ζώδιο του Αέρα; Είσαι Ζυγός, Δίδυμος ή Υδροχόος; Έχεις ωροσκόπο, Σελήνη, Άρη ή Αφροδίτη σε κάποιο από αυτά τα ζώδια;

Σοφία Ανδρικοπούλου
Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος: Να γιατί κάνεις δυσλειτουργικές σχέσεις

Τότε το άρθρο αυτό, θα σου εξηγήσει γιατί στις σχέσεις συναντάς προβλήματα και ποια είναι αυτά!

  • Δεν θέλεις δράματα στην σχέση σου και φαινομενικά, επιθυμείς να είσαι μέρος μιας ήσυχης και λειτουργικής σχέσης. Στα χαρτιά! Στην πραγματικότητα, αν δεν έχει λίιιιιιγο αλατοπίπερο η σχέση σου (δηλαδή δράμα, διαφωνίες, ανεβοκατεβάσματα), δεν περνάς καλά, βαριέσαι, ψάχνεις για εναλλακτικές λύσεις (δηλαδή τα θέλει ο πισινός σου!).
  • Για κάποιον που επικοινωνεί τα πάντα όλα (είσαι άλλωστε ζώδιο του Αέρα και η επικοινωνία είναι για εσένα και τέχνη που κατέχεις, αλλά και ύψιστη ανάγκη), ξεχνάς να ζητάς ακριβώς εκείνο που θέλεις από τον/την σύντροφό σου και μετά, νιώθεις άδειος, αδικημένος, παραγκωνισμένος. Μήπως βρήκες το λάθος; Μήπως να μιλούσες και για τα συναισθήματα σου κάποια στιγμή και τις ανάγκες σου; Λέω τώρα… Για σκέψου το….
  • Ας μείνουμε λιγάκι εδώ: μην κρύβεις το πως νιώθεις και μίλα όταν σε ενοχλεί η συμπεριφορά του άλλου. Δεν πειράζει αν γίνεις δυσάρεστος. Ο Υδροχόος, αποτελεί λαμπρή εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα, όμως κι εκείνος έχει ένα μελανό σημείο: Μιλάει μεν, αλλά αν η συμπεριφορά που τον στενοχωρεί συνεχιστεί, απλώς… προσαρμόζεται σε αυτήν και κοιτάζει αλλού, βρίσκει άλλες διεξόδους (φίλους, χόμπυ κτλ)
  • Μερικές φορές, χάνεις το σημείο εστίασης σου, μέσα στην ίδια σου την σχέση: ασχολείσαι είτε με επιμέρους λεπτομέρειες αυτής, είτε με τα άτομα και τις καταστάσεις γύρω από αυτήν (τι λένε π.χ. οι φίλοι σου για το αίσθημα σου). Μην περιμένεις από εξωτερικά ερεθίσματα, καταστάσεις ή άτομα να πάρουν θέση για το πως πρέπει να είναι η σχέση σου ή το πως πρέπει εσύ να αισθάνεσαι μέσα σε αυτήν. ΠΕΤΑΞΕ τους όλους έξω! Αδιαπραγμάτευτο αυτό.
  • Τέλος, εσύ και τα ζώδια της Γης, πρέπει να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ του «δεν θέλω να ασχολούμαι να τα συναισθήματα μου» και του «θα μπω στην σχέση με τα μπούνια κι ότι βγει!». Κάπου στην μέση, θα βρείτε το χώρο και το χρόνο σας, για να μην τα βαρέσετε όλα κάτω. Κρίμα να πετάτε μια ολόκληρη σχέση από το παράθυρο επειδή δεν βρίσκετε τρόπο να ισορροπείτε σωστά…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved