Να γιατί θα πήγαινα το ζωδιάκι σου σε έναν καλό ψυχίατρο!

Για να γιατρέψει αυτά που σε βασανίζουν και δεν το ξέρεις, αλλά ήρθε η ώρα να το μάθεις από εμένα!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Να γιατί θα πήγαινα το ζωδιάκι σου σε έναν καλό ψυχίατρο!

Στον ψυχίατρο και γρήγορα!

Σκορπιός, Παρθένος: γιατί παιδάκια μου γλυκά, έχετε εμμονές και ιδέες καρφιτσωμένες στο μυαλουδάκι σας, που δημιουργούν πρόβλημα και σε εσάς και σε εμάς; Μήπως να χαλαρώνατε λίγο και να βλέπατε τον κόσμο με άλλα μάτια; Αυτά που βλέπουν κι άλλα πράγματα, πέρα από αυτά που έχετε πείσει οι ίδιοι τον εαυτό σας ότι βλέπετε; Αμάν πχια!

Λέων και Υδροχόος: Να πάτε σε έναν καλό ψυχίατρο παιδιά, να σας δει, γιατί ο ένας πιστεύει ότι είναι ο Ναπολέων (Λέων-Ναπολέων) και ο άλλος θέλει να γίνει Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη (Υδροχόος). Και οι δυο έχετε υπέρμετρο εγωϊσμό και οι δυο δεν ξέρετε πού πρέπει να αρχίζει και πού πρέπει να τελειώνει!

Ζυγός και Ιχθύς: Όταν μάθετε τι θέλετε στη ζωή σας, τότε και μόνο τότε, θα σας αφήσω να κατεβείτε από τον καναπέ του ψυχιάτρου σας! Μέχρι τότε, παλουκωθείτε εκεί και νιώστε σαν το σπίτι σας! Δεν πάτε πουθενά!

Αιγόκερως και Κριός: καταλαβαίνω ότι είστε παρορμητικά πλάσματα με πολλή δύναμη στα χέρια σας και στην ψυχή σας, αλλά αυτό δεν σας δίνει το δικαίωμα να γίνεστε δυνάστες και ψυχοβγάλτες για εμάς τους υπόλοιπους. Αν γουστάρετε, δυναστέψτε ο ένας τον άλλον. Άντε μπράβο με εσάς τους δυο!

Τοξότης και Δίδυμος: Το να φεύγετε και να γίνεστε πιο γρήγοροι κι από την σκιά σας όταν τα πράγματα σοβαρεύουν με τρόπο που δεν είχατε υπολογίσει και δεν σας συμφέρει, είναι ένα θεματάκι. Μήπως με λίγη θεραπεία, βρίσκατε τρόπους και λόγους για να μείνετε κάπου παλουκωμένοι, να χαρούμε κι εμείς την παρουσία σας; Λέω, εγώ τώρα…

Καρκίνος και Ταύρος: Πάσχετε από το ακριβώς αντίστροφο προβληματάκι, από εκείνο που πάσχουν ο Τοξότης και ο Δίδυμος. Αντί να κουνηθείτε πού και πού και να ξεκολλήσετε από εκεί που είστε, μένετε με πείσμα και δεν λέτε να πάτε λίιιιιιγο παρακάτω (στην ζωή σας, στην σχέση σας, στα πάντα όλα, μην το ψάχνετε).

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved