Να γιατί ο Δίδυμος είναι το πιο έξυπνο ζώδιο

Διάβασε και στο τέλος θα συμφωνήσεις μαζί μου!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Να γιατί ο Δίδυμος είναι το πιο έξυπνο ζώδιο

Αν έχεις ωροσκόπο ή Σελήνη στους Διδύμους, έλα κι εσύ σε αυτήν την παρέα και συνέχισε να διαβάζεις!

Είμαι Δίδυμος και είμαι το πιο έξυπνο ζώδιο επειδή:

  • Με θεωρείτε διπρόσωπο, αλλά στην πραγματικότητα, είμαι ακριβώς αυτό που βλέπετε! Αν δεν σας αρέσει (και δικαίωμά σας), να πάτε αλλού αντί να ανοίγετε το στόμα σας. Εγώ, αυτό κάνω!
  • Προσπαθώ να σας έχω όλους ικανοποιημένους, αλλά τελικά καταλαβαίνω ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με τίποτα. Για αυτό ακριβώς κι εγώ τα μαζεύω και πάω σε άλλη παραλία και σας αφήνω μέσα στην μιζέρια σας. Δεν θα με τραβήξετε στο βούρκο σας
  • Το μυαλό μου τρέχει με 100 κι η γλώσσα μου το ίδιο. Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο ως πληροφορία. Αυτό όμως που με διαχωρίζει από τους υπόλοιπους, είναι η ικανότητά μου να έχω μυαλό που συλλέγει απίστευτα γρήγορα τις πληροφορίες, τις συνθέτω και καταλαβαίνω με την μια τι με συμφέρει και τι όχι. Αν μπορείς, κάνε το
  • Δεν τρέχω ποτέ πίσω από κανέναν και τίποτα. Ένα από τα πολλά χαρίσματά μου, είναι το να μπορώ να ελκύω ό,τι χρειάζομαι σε εμένα, με την ελάχιστη προσπάθεια. Work smarter, not harder!
  • Τέλος, ναι, είμαι το πιο έξυπνο ζώδιο, επειδή βρίσκω ευκαιρίες εκεί που οι άλλοι βρίσκουν προβλήματα. Κι αν αυτό σου ακούγεται εύκολο, για να σε δω να το κάνεις!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved