Καλύτερα ελεύθερος παρά να είμαι δεύτερος! Ποια ζώδια το λένε και το κάνουν πράξη;

Προτιμούν να μείνουν μόνα τους κι ας τα πονάει, παρά να βρίσκονται δέσμια σε μια σχέση που δεν τα γεμίζει ή είναι τοξική για εκείνα.

Σοφία Ανδρικοπούλου
Καλύτερα ελεύθερος παρά να είμαι δεύτερος! Ποια ζώδια το λένε και το κάνουν πράξη;

Από την αρχή είναι ξεκάθαρο ότι ο Κριός, θα είναι το πρώτο ζώδιο που ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Δέχομαι ότι μπορεί να ερωτευτεί παράφορα και με πάθος, αλλά όταν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, θα το σκεφτεί και στο τέλος θα σηκωθεί να φύγει. Γι’ αυτό και σου λέω, ότι ο Κριός, δεν σπαταλιέται σε τοξικές σχέσεις!

Οι Δίδυμοι δεν αντέχουν να παιδεύονται όταν επιλέγουν να είναι σε μια σχέση: δεσμεύονται με την λογική ότι θα περάσουν καλά και να είναι ελεύθεροι να εκφράζονται, να δρουν και να αγαπούν όπως θέλουν εκείνοι. Αν το πράγμα στραβώσει και δεν τους γεμίζει πλέον η σχέση, θα δώσουν μερικές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος, θα την κάνουν και θα νιώθουν και καλύτερα μόνοι τους.

Ο Αιγόκερως είναι ένα ακόμα ζώδιο που επειδή αντέχει την μοναξιά, θα μείνει όσο μπορεί σε μια σχέση που έχει επιλέξει, αλλά αν δεν του βγει σε καλό, θα κόψει δεσμούς και θα επιστρέψει στην βάση του, δηλαδή, στον εαυτό του. Μην νομίζεις ότι δεν τον πονάει. Τον πονάει και τον σφάζει, ιδιαίτερα η απογοήτευση που νιώθει όταν βλέπει ότι το άλλο άτομο, πρόδωσε τις προσδοκίες του.

Τέλος, ο Υδροχόος, δεν θα χαριστεί σε σχέσεις που του πέφτουν λίγες. Βέβαια, έχω να πω κάτι: επειδή βρίσκει τρόπο να υπάρχει σε μια σχέση κι επειδή είναι σταθερό ζώδιο, ο Υδροχόος καμιά φορά, κολλάει σε τοξικές σχέσεις και παίζει στην Β’ Εθνική. Κάποια στιγμή όμως, ξεκολλάει ο εγκέφαλος του, και τα μαζεύει και φεύγει.

Θα σου δώσω ένα ζώδιο ακόμα: Η Παρθένος, δεν ανέχεται να είναι δεύτερη σε μια σχέση. Την πληγώνει όσο δεν φαντάζεσαι αυτό. Δεν μπορεί να νιώθει ότι δεν είναι προτεραιότητα σου κι έτσι, με βαριά καρδιά, επιστρέφει στην μοναξιά της, αλλά δεν μπορεί να επεξεργαστεί αυτό που εκείνη αισθάνεται ως ξεπεσμό…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved