Τα ζώδια με τα οποία ο Δίδυμος μπορεί να κάνει κολλητή παρέα

Με ποιους και γιατί μπορεί να κάνει καλή παρεΐτσα ο Δίδυμος;

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τα ζώδια με τα οποία ο Δίδυμος μπορεί να κάνει κολλητή παρέα

Με τα ζώδια που σου γράφω πιο κάτω, και μου τα μπερδέψεις αναγκαστικά με τις ερωτικές σχέσεις!

Αν έχεις ωροσκόπο, ή Σελήνη ή Ερμή στους Διδύμους, αυτό το άρθρο, σε αφορά!

Ο καλός ο Δίδυμος, θα σου κρατήσει το ενδιαφέρον, θα κάνει τα πάντα να περνάτε καλά και όμως, δεν είναι γλείφτης ή γελοίος! Έχει πολλές ιδέες στο κεφάλι του, γνώμες να πει, μα και αυτιά για να ακούσει και να μάθει. Τραβάει σαν σφουγγάρι κάθε καινούργια πληροφορία, την επεξεργάζεται και επιστρέφει πίσω με νέο ρεπερτόριο.

Ο Δίδυμος είναι γενναιόδωρος: θα μοιραστεί μαζί σου όσα πράγματα ή πληροφορίες ανακαλύπτει και θέλει κι εσύ να επωφεληθείς! Η απρόβλεπτη πλευρά του, είναι εκείνη που αξίζει να αξιοποιήσεις: δεν έχει κακία κι έτσι η περιπετειώδης φύση του, μπορεί να σας οδηγήσει και τους δυο σε ωραίες εμπειρίες. Δώσε του έδαφος να αναπτυχθεί, κι ο Δίδυμος θα αποδειχτεί ένας από τους καλύτερους φίλους που είχες ποτέ!

Με ποιους ταιριάζει και συμπεθεριάζει καλά;

Με άλλους Διδύμους! Φυσικά και έχουν τα ίδια μυαλά και δεν χρειάζεται να εξηγήσουν πως στροφάρει ο νους τους. Δίδυμος και Δίδυμο, μπορούν να κάνουν φιλία που να κρατήσει χρόνια, χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται να βλέπονται συχνά. Μόλις βρεθούν, θα είναι σαν να μην έχει περάσει μια μέρα!

Με τον Κριό! Σπάζεται ο Κριός με τον Δίδυμο καμιά φορά, αλλά σέβεται το γρήγορο κεφάλι του και τις άμεσες αντιδράσεις του. Του αρέσει και του Διδύμου η ζωντάνια του Κριού κι απολαμβάνει το πόσο ακομπλεξάριστος και χωρίς κακία, είναι!

Με τον Ζυγό και τον Λέοντα! Με τον Ζυγό, αυτονόητα ταιριάζει, ως ένα ακόμα ζώδιο του Αέρα. Κάνουν καλή παρέα και ο Ζυγός προσφέρει στον Δίδυμο μια σταθερά και μια γλυκύτητα στην ζωή του, που δεν την βρίσκει με τον Υδροχόο, με τον οποίο επίσης μπορεί να κάνει καλή παρέα.

Με τον Λέοντα, ο Δίδυμος θα κάνει μια πολύ όμορφη σχέση: και οι δυο θέλουν να περνούν καλά, χωρίς έγνοιες, αλλά και να τους πιάσει δύσκολος καιρός, ο Λέοντας θα ακούσει και θα σεβαστεί τις λύσεις που έχει να προτείνει ο Δίδυμος, ενώ ο τελευταίος, απολαμβάνει την αποφασιστικότητα του Λιονταριού!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved