Η αίσθηση της αποτυχίας κατατρώει αυτά τα ζώδια και αρνούνται να τη «χωνέψουν»

Η ήττα τα κάνει να μαραζώνουν

Άννα Ζαμάνη
Η αίσθηση της αποτυχίας κατατρώει αυτά τα ζώδια και αρνούνται να τη «χωνέψουν»

Και αυτό γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να την αποδεχτούν. Τους είναι αδύνατο να χωνέψουν το γεγονός ότι δεν τα κατάφεραν και απέτυχαν σε αυτό που ήθελαν να κάνουν ή είχαν βάλει στόχο. Η λογική τους, τους λέει ότι πρέπει να πάνε παρακάτω, όμως αυτή η αίσθηση της αποτυχίας, τα κατατρώει.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θέλει να είναι πάντα πρώτος και καλύτερος. Στόχος του είναι η κορυφή και οτιδήποτε ενδιάμεσα, θεωρείται αποτυχία για εκείνον. Στην περίπτωση της αποτυχίας, δεν μπορεί να ξεπεράσει εύκολα το γεγονός ότι δεν τα κατάφερε, το φέρει βαρέως, έχει πάρα πολλά νεύρα και η αίσθηση της ήττας τον κάνει να μαραζώνει.

ΛΕΩΝ

Για τον Λέοντα υπάρχει μόνο η νίκη και η κορυφή. Δεν θέλει καν να ακούει τις λέξεις ήττα ή αποτυχία. Δίνει όλο του το είναι για να πετύχει αυτό που θέλει και όταν δεν τα καταφέρνει, η απογοήτευση τον κατακλύζει και τον ρίχνει ψυχολογικά. Δεν μπορεί να διαχειριστεί την αίσθηση της αποτυχίας. Του είναι αδύνατο και τον κάνει να ξεσπά και να μαραζώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός στη ζωή του τα θέλει όλα ή τίποτα. Μόνο η επιτυχία υπάρχει στο δικό του λεξιλόγιο και κανείς δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη γι' αυτό. Στην περίπτωση όμως που τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχει σχεδιάσει και αποτύχει, τότε είναι δεδομένο ότι θα χρεώσει την αποτυχία στον εαυτό του. Αρχικά θα πέσει ψυχολογικά και θα πληγωθεί, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι μελλοντικά θα προσπαθεί ακούραστα να διεκδικήσει αυτά που έχει χάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμα και μια μικρή αναποδιά, στο μυαλό του Αιγόκερω μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία. Στην ζωή του είναι τελειομανής και ό,τι αναλαμβάνει να κάνει, θέλει να το φτάνει ως το τέλος. Αν βάλει κάτι στο μυαλό του πρέπει οπωσδήποτε να το πετύχει. Αν τελικά δεν τα καταφέρει, τότε αυτό του στοιχίζει αρκετά και σε ψυχολογικό επίπεδο πέφτει και γίνεται ράκος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved