Τα ζώδια που προτιμούν την συντροφιά των κατοικιδίων τους από την ανθρώπινη παρουσία

Μια χαρά περνάνε με τον σκύλο τους ή τη γάτα τους

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που προτιμούν την συντροφιά των κατοικιδίων τους από την ανθρώπινη παρουσία

Και γι' αυτό στην παρέα τους δεν θέλουν άλλους. Τα ζώδια αυτά εκτιμούν πάρα πολύ τον χρόνο που περνάνε με τα κατοικίδιά τους. Ηρεμούν και χαλαρώνουν μόνα στο σπίτι τους, μαζί με τα ζωάκια τους και δεν θέλουν καμία άλλη ανθρώπινη παρουσία στον χώρο τους. Την θεωρούν περιττή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος έχει μεγάλη αδυναμία στα ζώα. Είναι από τα πλέον φιλόζωα άτομα και θεωρεί την παρέα τους ανεκτίμητη και υπερβολικά ευεργετική. Αναγνωρίζει και εκτιμά όσα λίγα άτομα την άδολη αγάπη των ζώων και αυτή της είναι αρκετή. Η Παρθένος γενικά δεν είναι και από τα πλέον κοινωνικά άτομα τα οποία θα γνωρίσεις. Της αρέσει να περνά χρόνο μόνη της, στο σπίτι της και να χαλαρώνει χωρίς να μιλά σε κανέναν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι αρκετά μοναχικός σαν άνθρωπος. Δεν θέλει κόσμο γύρω του. Τον κουράζουν οι άνθρωποι. Άσε που δεν είναι και από τα πλέον ομιλητικά άτομα εκεί έξω. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, προτιμά να χαλαρώνει και να ηρεμεί στο σπίτι του παρέα με το κατοικίδιό του, παρά να έχει δίπλα του κάποιον άνθρωπο, με τον οποίο θα πρέπει να μιλήσει. Το κατοικίδιό του, του κρατά απλά παρέα, χωρίς να τον ενοχλεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Για τον Ιχθύ τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τον Αιγόκερω και την Παρθένο. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο αντικοινωνικό ή μοναχικό, αλλά με ένα άτομο το οποίο θεωρεί πως το κατοικίδιό του το καταλαβαίνει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Πιστεύει ότι ο κόσμος γενικά είναι... άπονος και αδιάφορος, ενώ το ζωάκι του, είναι πάντα εκεί για εκείνον σε όλες τις εύκολες ή δύσκολες στιγμές του.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved