Ευχή και κατάρα σου δίνουμε να μην σε πιάσουν αυτά τα ζώδια στο στόμα τους!

Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου δεν θα το ευχόσουν να τον πιάσουν στο στόμα τους...

Λίγο ή πολύ, όλοι μας μπορεί να βγάλουμε κακία, να ειρωνευτούμε ή να γίνουμε περιπαικτικοί ή δεικτικοί. Υπάρχουν όμως τέσσερα ζώδια που η γλώσσα τους κόβει σαν ξυράφι και αν ανοίξουν το στόμα τους δε σε ξεπλαίνει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός. Ευχή και κατάρα σου δίνουμε να μην χρειαστεί ποτέ να σε πιάσουν αυτά τα ζώδια στο στόμα τους!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το θέμα με την Παρθένο είναι το εξής. Παρότι είναι περίεργη και κουτσομπόλα, αν δεν την ξέρεις καλά κι αν δεν την έχεις ξαναπατήσει από Παρθένο, δεν της το έχεις με τίποτα να είναι τόσο ανακατώστρα. Θέλει να τα ξέρει όλα κι έχει τον τρόπο της να τα μαθαίνει και εννοείται ότι ασκεί την πιο αυστηρή κριτική που θα ακούσεις ποτέ από άνθρωπο. Αν σε πιάσε στο στόμα της, θα σε κάνει να θες να βάλεις τα κλάματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις ακούσει για τον Δίδυμο ότι είναι κουτσομπόλης. Το έχει στο αίμα του. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Γνωρίζει τα πάντα για όλους και είναι ταλέντο στο να μαθαίνει πληροφορίες. Φυσικά τις χρησιμοποιεί πάντα όπως τον βολεύουν καλύτερα και βάζει και "σάλτσες". Και αν χρειαστεί να σε "θάψει", ειλικρινά δεν θα θέλαμε να ήμασταν στη θέση σου. Γιατί με τόσα που θα πει, δεν θα σε ξεπλένει ούτε ο Δούναβης.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved