Αυτά τα ζώδια είναι ευτυχισμένα, όταν δεν μιλάνε σε άνθρωπο

Δεν θέλουν πολλά πολλά με κόσμο

Άννα Ζαμάνη
Αυτά τα ζώδια είναι ευτυχισμένα, όταν δεν μιλάνε σε άνθρωπο

Είναι κλειστοί χαρακτήρες και επιλέγουν την μοναξιά και την ηρεμία τους. Μόνο έτσι περνάνε καλά. Δεν τους αρέσουν οι πολλές κοινωνικές συναναστροφές και ο πολύς κόσμος γύρω τους, τους πνίγει. Δεν αντέχουν τα πολλά πάρε δώσε. Δεν λέμε ότι είναι εντελώς αντικοινωνικοί, απλώς είναι η "κοινωνική μπαταρία" τους εξαντλείται πολύ γρήγορα. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε και φυσικά να τα αναλύσουμε:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός δεν αντέχει τις πολλές κοινωνικές συναναστροφές. Είναι ένα άτομο αρκετά μοναχικό και εσωστρεφές. Για τον Σκορπιό, διασκέδαση είναι η ησυχία του στην ασφάλεια του σπιτιού του και μακριά από τον κόσμο. Δεν είναι εντελώς αντικοινωνικός, ούτε μουντρούχος, απλά οι συναναστροφές του είναι λίγες και μόνο με εξαιρετικά επιλεγμένους ανθρώπους που εμπιστεύεται και θεωρεί δικούς του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τον Αιγόκερω και σε έρημο νησί να τον αφήσεις και να μην τον ξαναδείς για τα επόμενα δέκα χρόνια, να ξέρεις ότι μια χαρά θα είναι. Ευτυχισμένος και ήσυχος. Στην ηρεμία του, να κάνει αυτά που θέλει, χωρίς να χρειάζεται να μιλά με κανέναν. Δεν αντέχει απλά την μοναξιά. Την αποζητά. Μόνο έτσι νιώθει ότι χαλαρώνει. Δεν θέλει κόσμο γύρω του. Κουράζεται και δεν αντέχει τα πολλά πολλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να εκπλήσσεσαι που βλέπεις τον Υδροχόο στο συγκεκριμένο άρθρο και μέχρι ένα σημείο σε καταλαβαίνουμε, γιατί οι περισσότεροι τον θεωρούν κοινωνικό και εξωστρεφή. Η εικόνα όμως αυτή για τον Υδροχόο δεν και τόσο σωστή. Είναι ένα άτομο με αρκετές περιέργειες. Δεν θέλει πολλά πολλά και συναναστροφές με κόσμο. Δεν είναι ο Υδροχόος για το καθημερινό pr. Όταν και... όποτε βρεθεί με κόσμο, θα μιλήσει και μέχρι εκεί.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved