Πες μου πού έχεις τον Άρη σου, να σου πω πώς τραβάς την προσοχή

Ο Άρης είναι ο πλανήτης της σεξουαλικότητας και της ενέργειας

Μην μου απαντήσεις «δεν ξέρω που έχω τον Άρη μου!». Να μάθεις! Χρόοοοονια τώρα, σου δίνουμε εντελώς δωρεάν ολόκληρο το ωροσκόπιό σου και την ανάλυσή του, στο site μας. Πήγαινε εδώ!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ: Δεν φοβάσαι να πεις και να κάνεις πράγματα που οι άλλοι απλώς σκέφτονται, αλλά δεν τολμούν να κάνουν ή να πουν. Δεν χαρίζεσαι, δεν υποχωρείς. Δεν κάνεις απλώς εντύπωση, κάνεις μπαμ. Κυριολεκτώ.

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ: Δεν χρειάζεται να υψώσεις φωνή, αλλά απεναντίας, ο ήρεμος, αλλά σταθερός και ακλόνητος τρόπος που καταφέρνεις τα πάντα, σε κάνει… αισθητό. Α! Κι έχεις και κάτι το πολύ αισθησιακό πάνω σου!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείς κάπου και να μην έλξεις τους άλλους, λες κι είσαι μέλι! Ανοίγεις το στόμα σου και κρέμονται από τα λόγια σου!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ: Το έχεις παρατηρήσει κι εσύ ότι μαζεύεις περισσότερα άτομα από όσα θα ήθελες, γιατί για κάποιο λόγο, τα κάνεις να νιώθουν άνετα να σου εκμυστηρεύονται τα πάντα. Μαζί σου νιώθουν ότι μετράνε, ότι θα ασχοληθείς (θέλοντας και μη) μαζί τους!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ: Ξεχωρίζεις με την γάργαρη και ειλικρινή συμπεριφορά σου. Κερδίζεις τα πλήθη με το που υπάρχεις. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. Γοητεύεις με το που ανοίγεις το στόμα σου και μιλάς απλά, αληθινά, ντόμπρα!

ΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ: Νομίζω ότι το έχω ξαναγράψει, αλλά πάμε για μια επανάληψη. Θεωρώ ότι έχεις ένα συνδυασμό τρέλας, σοβαρότητας και ωμού θάρρους, που με πολύ θράσος, βγάζεις σε όποιες δόσεις θέλεις, όποια στιγμή θέλεις. Απροειδοποίητα!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ: Μοιάζεις με μια πεταλούδα που όλοι θαυμάζουμε, αλλά δεν… κάθεται στον ώμο κανενός. Ή σχεδόν κανενός και οι ελάχιστοι τυχεροί που σε έχουν στην παρέα τους, απολαμβάνουν μια ενέργεια θετική, πλήρη και απαλή!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ: Ξέρεις από…Άρη, αλλά κι από την τέχνη του ξελογιάζειν. Και για να είμαι ειλικρινής, έχεις έναν μοναδικό μαγνητισμό, είσαι και αυτό που λέμε, ήσυχη δύναμη, μέχρι να σε πειράξουν. Το μετά είναι μια άλλη ιστορία, αλλά για τώρα, η γοητεία και η σεξουαλικότητά σου, δίνουν ρέστα!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ: Παίρνεις τα πάντα σοβαρά και κανέναν! Ξέρεις να είσαι cool και να είσαι φωτιά και λάβρα. Ισορροπείς στην κόψη του ξυραφιού με την ανάλαφρη αύρα σου και την εστιασμένη ενέργειά σου!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Νομίζω ότι το μυστικό με εσένα, είναι ότι για κάποιο λόγο, οι άλλοι προσπαθούν να σε ευχαριστήσουν, λες και θα τους βαθμολογήσεις, ή θα τους κόψεις! Είσαι στοχοπροσηλωμένος και σκληρός μερικές φορές, αλλά αυτό… τσακίζει καρδούλες και ο κερδισμένος, είσαι εσύ!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ: Είτε σε λατρεύουν, είτε σε μισούν! Δεν υπάρχει ενδιάμεσο. Λες και κάνεις πράγματα που οι υπόλοιποι δεν έχουν σκεφτεί να κάνουν με… τον δικό σου ιδιαίτερο τρόπο. Ξεχωρίζεις με την τόλμη σου να είσαι μαύρο πρόβατο και να το δείχνεις και με καμάρι!

ΑΡΗΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΥΣ: Μπορείς να συνδέεσαι με τους άλλους σε ένα επίπεδο, που σχεδόν τους τρομάζει (το πόσο πολύ τους «πιάνεις»). Το κάνεις με ευκολία, και αυτή η ιδιότητα σου, σε χρήζει… τον ψυχολόγο της παρέας, που όλοι ξερνάνε τα εσώψυχα τους με χαρά και δένονται μαζί σου. Εσύ, δεν ξέρω κατά πόσο… χαίρεσαι!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved