Είσαι Καρκίνος και... single; Έλα σου πω τι φταίει!

Είσαι Καρκίνος και μπακούρι; Single και ψάχνεσαι; Καλά κάνεις, αλλά έλα να σου πω την μοίρα σου και το ριζικό σου και να σου δώσω και μερικά clues (ιδέες), γιατί είσαι ακόμα μοναχούλι σου!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Είσαι Καρκίνος και... single; Έλα σου πω τι φταίει!

Είσαι μοναχούλι σου και να τι φταίει για αυτό!

  • Βρίσκεις τα καλά σημεία κι εστιάζεις σε αυτά, χάνοντας την παρέλαση των κόκκινων σημαιών (κακών σημαδιών), που περνάνε από μπροστά σου και καταλήγεις να χωρίζεις με δράμα και πόνο!
  • Βρίσκεις επίσης πάντα τρόπο, να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα όσο είσαι σε σχέση και πάλι καταλήγεις μόνος σου!
  • Όσο δεν είσαι σε σχέση, χάνεις ευκαιρίες, αναρωτώμενος αν ο άλλος/η άλλη που έχεις μόλις γνωρίσει, κάνει για σύντροφος και πατέρας/μητέρα των παιδιών σου. Το αφήνω ασχολίαστο!
  • Δίνεις την εντύπωση ότι είσαι ήρεμο παιδί (που είσαι), αλλά γιατί εντέχνως κουκουλώνεις το γεγονός ότι είσαι γέννημα –θρέμμα, κρυφοπληγή, μπας και ενθουσιάσεις κανέναν τύπο λίγο πιο άγριο; Γιατί κρύβεις την psycho πλευρά σου, που ούτως ή άλλως, θα βγάλεις σε κάποια φάση;
  • Θέλεις να ικανοποιείς το ταίρι σου, αλλά αν το ταίρι σου δεν δείξει την ίδια διάθεση, τότε πολύ απλά, απογοητεύεσαι, προσπαθείς και ξαναπροσπαθείς να περάσεις το μήνυμα, αλλά στο τέλος, τα μαζεύεις και φεύγεις με τέτοια απογοήτευση, που σπάει η καρδούλα σου και δεν πλησιάζεις εύκολα πάλι άνθρωπο (σε καταλαβαίνω, αλλά αντιδράς πολύ σαν τον σύντροφο Σκορπιό και ίσως θα έπρεπε να είσαι κομμάτι πιο χαλαρός)
  • Τέλος, δώσε στον εαυτό σου τα εύσημα που του αξίζουν αν χρειαστεί, παίξε το και λίγο ιστορία. Δες το Λιοντάρι που κρατάει κεφάλι ψηλά και δεν καταδέχεται να το χαμηλώσει ούτε πόντο τι ωραία που το προσκυνάνε κι εκείνο, κανέναν! Δείξε πρόσωπο, δείξε χαρακτήρα (όχι τσαμπουκά, μην με παρεξηγήσεις) και ΒΓΕΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΤΟ BACKGROUND!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved