Πες μου τον ωροσκόπο σου να σου πω πόσο delulu είσαι στη σχέση σου (Part 1)

Ελκύεις το λάθος κοινό; Τρώς τα μούτρα σου στον έρωτα κι απορείς γιατί;

Σοφία Ανδρικοπούλου
Πες μου τον ωροσκόπο σου να σου πω πόσο delulu είσαι στη σχέση σου (Part 1)

Διάβασε τον ωροσκόπο σου και θα καταλάβεις τι κάνεις λάθος!

ΚΡΙΟΣ: Θέλεις να βρεις την πραγματική αγάπη, αλλά καταλήγεις να ψάχνεις για το άτομο που θα κάνει την ζωή σου καλύτερη, πιο ήσυχη, πιο αρμονική. Εσύ όμως, μην κάνεις κανένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση! όοοοοοχι! Μείνε στα γνωστά σου μονοπάτια, να γκαρίζεις και να πετάγεσαι λες και σε βαράει ρεύμα κάθε φορά που κάτι δεν πάει όπως το θέλεις…

ΤΑΥΡΟΣ: Θέλεις να έχεις σταθερότητα στις σχέσεις σου, να βρεις κάποιον που να είναι μαρτυρικά πιστός και σταθερός, όπως κι εσύ, έτσι δεν είναι; Παράλληλα θέλεις όμως και να μεταμορφώσει τη ζωή σου με τον πιο όμορφο τρόπο, έτσι δεν είναι; Όμως προς Θεού! Μην τυχόν και αλλάξεις τους τρόπους σου για να κάνεις χώρο στην ζωή για έναν άλλο άνθρωπο με άλλες συνήθειες! Για τέτοιες κοσμογονικές αλλαγές είμαστε τώρα; Ά, παπαπαπα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέλεις κάποιον που να βάλει τη ζωή σου σε μια τάξη, αλλά να μπορεί να σε προκαλεί με τρόπο καλό, ώστε να μην βαριέσαι, έτσι δεν είναι; Ψάχνεις για απαντήσεις; Θα στις δώσει το ταίρι σου! Προτιμάς όμως να μην σε πάρει από το χέρι να σου μιλήσει σοβαρά, γιατί θα βαρύνει το κλίμα, ενώ παράλληλα βρίσκεις ότι το «εγώ» του/της, επισκιάζει το δικό σου χαοτικό «εγώ». Στραμπούληξα εγκέφαλο, φεύγω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το θέλεις το ταίρι που να σου προσφέρει μια ισχυρότατη αίσθηση ασφάλειας, ναι; Εσύ το χάος (το συναισθηματικό) κι ο άλλος ή η άλλη, η λύση αυτού του χάους. Τι ωραία που τα έχεις σκεφτεί! Εσύ το παιδί και ο/η σύντροφος… ο μπαμπάς ή η μαμά, να σε φροντίζει! Ξύπνα! Δεν ψάχνεις για ταίρι, για κάποιον που θα καθαρίζει τις ζημιές σου ψάχνεις! Κι όταν τον/την βρεις, θα κλαις και θα χτυπιέσαι με την σκληράδα του/της. Δεν είσαι απλά delulu, μαζόχα είσαι!

ΛΕΩΝ: Φυσικά και θέλεις κάποιον που θα σε θαυμάζει, θα σε έχει σε ένα βάθρο και θα σε λατρεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ! Τελικά καταλήγεις με ένα άτομο που προσπαθεί να σε αποδομήσει, να σε κάνει να δεις τον εαυτό σου με μεγαλύτερη αγάπη προς τον εσωτερικό σου εαυτό, αλλά Θεέ μου, πόσο ενοχλητικό το βρίσκεις αυτό! Θέλεις να βρεις σταθερότητα και πιστότητα, αλλά ελκύεις άτομα που θα σε κάνουν να νιώσεις αστάθεια και –ω,ναι!- όσο περισσότερο θα σε φτύνουν, τόσο περισσότερο θα κολλάς! Γιατί η κατάκτηση τους, θα είναι μια πρόκληση από μόνη της! Αχ, πας για πολύ ξύλο εσύ, τελικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πόσο οργανωμένη την θέλεις την σκέψη και την ζωή σου; ΝΑΙ! Πόσο παραμύθι θέλεις όμως να ζήσεις, πόσο ρομάντζο και πόσο έρωτα; Πολύ! Πάρε λίγο χάος που δεν θα είναι ούτε οργανωμένο, ούτε παραμύθι, αλλά σκέτη φαντασία, που τελικά δεν θα σε πάει ούτε μπροστά, ούτε θα σου χαρίσει τις όμορφες στιγμές έρωτα που θέλεις. Που καταλήγουμε; Ότι πρέπει να αφεθείς, χωρίς προσδοκίες, να αφήσεις την λογική στο πλάι, αλλά να πάρεις την αίσθηση της αυτοσυντήρησης, μαζί σου!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved