Να γιατί δεν πρέπει να τα βάλεις με Καρκίνο

Μην πας να τα βάλεις με Καρκίνο, την ησυχία του μυαλού σου θα χάσεις και πολλά περισσότερα.

Σοφία Ανδρικοπούλου
Να γιατί δεν πρέπει να τα βάλεις με Καρκίνο

Άκου με που σου λέω: Είναι τα καλύτερα πλάσματα που υπάρχουν και με μια στροφή στον εγκέφαλο, γίνονται άκρως επικίνδυνοι. Αν είσαι Καρκίνος, έχεις ωροσκόπο ή Σελήνη στον Καρκίνο, συνέχισε να διαβάζεις!

Ο Καρκίνος που βασίζεται; Στις ορέξεις του πλανήτη-κυβερνήτη του: στη Σελήνη. Η Σελήνη, αδειάζει, γεμίζει, κάνει εκλείψεις, Πανσελήνους, περνάει από πολλά στάδια, πολλές φάσεις και δεν κουράζεται ποτέ. Τι κυβερνάει; Το θυμικό, το ασυνείδητο, τις μύχιες σκέψεις που γεννιούνται από το συναίσθημα, τον ψυχισμό, την πρώτη καθαρή αντίδραση του ασυνείδητου νου.

Δεν είναι περίεργο λοιπόν που ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που βιώνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ. Από τα πιο μικρά, μέχρι τα πιο μεγάλα. Τον επηρεάζουν όχι μόνο οι λέξεις, τα συναισθήματα, οι πράξεις, αλλά ακόμα και οι σκέψεις των άλλων, τις οποίες τις πιάνει στον αέρα.

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει ως τώρα, αλλά ένα ζώδιο που εισπράττει και επεξεργάζεται τόσα ερεθίσματα, δεν μπορεί παρά να παράγει και να ελευθερώνει ισχυρά φορτία προς τα έξω. Και για να εγκαταλείψω τους επιστημονικούς όρους και να μιλήσω λίγο πιο απλά, όταν βάζεις στην μηχανή πολύ κρέας, θα σου βγάλει και πολύ κιμά.

Μόνο που στην περίπτωση του Καρκίνου, θα σου βγάλει τόνους συναίσθημα, που μπορεί να περιέχει γενναίες ποσότητες οργής, θυμού, καταπιεσμένης αδικίας, πόνου, απογοήτευσης, πίκρας. Μην περιμένεις ότι θα τα διαχειριστεί όλα αυτά με το χαμόγελο: Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ, ΕΠΙΠΟΝΟΣ. Το λέω και το ξαναλέω, μπας και το εμπεδώσετε: μην ταΐζετε πόνο κι απογοήτευση έναν Καρκίνο. Σπέρνετε ανέμους και θα θερίσετε, θύελλες…

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved