Τρία πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ένας γνήσιος Καρκίνος

Αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις γιατί ΔΕΝ μπορείς να κάνεις αυτά τα πράγματα που τα υπόλοιπα ζώδια μπορούν κάνουν (και τα 3 μαζί, εννοώ!)

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τρία πράγματα που δεν μπορεί να κάνει ένας γνήσιος Καρκίνος

Αν είσαι Καρκίνος ή έχεις ωροσκόπο Καρκίνο και 1000% αν έχεις Σελήνη στον Καρκίνο, τότε συνέχισε να διαβάζεις γιατί όσα λέμε ισχύουν και για σένα.

  • Δεν μπορείς να σταματήσεις το παιχνίδι «του είπα, μου είπα, του είπα μου είπε», στο κεφάλι σου, με μια σημαντική διαφορά: όλοι το παίζουμε αυτό το παιχνίδι (και κανείς μας δεν κερδίζει), αλλά εσύ, δεν το παίζεις μόνο με υποθετικά σενάρια, αλλά επιστρέφεις πίσω στα ακριβή λόγια που ειπώθηκαν, για να βρεις το λάθος ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ. Μην αφήσεις τίποτα να πέσει κάτω, βρε καβούρι, θα σου πέσει το νεφρί!
  • Σου είναι αδύνατον να συγχωρέσεις πραγματικά κάποιον που σου πλήγωσε τα αισθήματα. Να σου πληγώσουν τον εγωισμό, θα τον πας για φτιάξιμο κι όλα καλά (εκτός κι αν μου είσαι Καρκίνος με πολύ Λέοντα στο ωροσκόπιο). Αλλά αν σου μαχαιρώσουν το συναίσθημα, δεν μπορείς να επιστρέψεις στην «πριν το μαχαίρωμα» κατάσταση κι όλα αλλάζουν μέσα σου και τίποτα δεν είναι πια το ίδιο. Για τους άλλους. Τέρμα ο Καρκίνος που ήξεραν. Ζήτω η εκδίκηση!
  • Δεν μπορείς να βρεις σημεία επαφής με άτομα που δεν δείχνουν αγάπη, ευαισθησίες, μια τρωτή πλευρά. Σε τρομάζουν αυτοί οι άνθρωποι και σε απωθούν. Όσο κι αν προσπαθήσεις, δεν θα μπορέσεις ποτέ να βρεις σημείο επαφής και για την ακρίβεια, θα πάψεις να προσπαθείς και θα αποσύρεις την χάρη σου. (Μαζί σου και αν θέλεις παρέα να καθόμαστε στο παγκάκι να τους κοιτάζουμε με αποδοκιμασία όσο τρώμε παγωτό, έρχομαι!)

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved