Καρκίνε σταμάτα να κάνεις αυτά τα λάθη

Για το καλό σου, διάβασε αυτό το άρθρο και σκέψου πολύ!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Καρκίνε σταμάτα να κάνεις αυτά τα λάθη

Θα συμφωνήσεις και θα μου δώσεις και δίκιο! Καρκίνε, σώσε τον εαυτό σου και μην κάνεις αυτά τα τέσσερα λάθη!

  • Πάψε να παίρνεις τις μετρητοίς ό,τι σου λένε. Σοβαρά μιλάω: καταλήγεις να σκέφτεσαι με το συναίσθημα κι όχι με την λογική και φτιάχνεις υποθετικά σενάρια πόνου, που πιστεύεις ότι θα σε προστατεύσουν από μελλοντική απογοήτευση. Δεν λειτουργεί αυτό το συστηματάκι. Γράψε τους και λιγάκι και προσπέρνα.
  • Μην δίνεις τον χρόνο και τον χώρο σε ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν, αλλά θεωρείς λανθασμένα ότι θα τους αδικήσεις αν δεν τους δώσεις την ευκαιρία. Στο λέω γιατί άπαξ και την δώσεις, δύσκολα ξεφορτώνεσαι ενοχλητικά πρόσωπα από την ζωή σου.
  • Δείξε τις ευαισθησίες σου σε αυτούς που το αξίζουν, όχι στα ασαμάρωτα γαϊδούρια (respect στα αληθινά γαϊδουράκια), που κυκλοφορούν εκεί έξω. Σε αυτούς, να δείχνεις αδιαφορία, ή και την σκοτεινή πλευρά της Σελήνης σου. Αυτό τους αξίζει.
  • Τέλος, πάψε να ανησυχείς για όλους. Και δεν θα σώσεις όλο τον κόσμο και δεν είναι δουλειά σου να το κάνεις. Δική σου ευθύνη είναι να αγαπάς και να βοηθάς τον εαυτό σου και όσους αγαπάς. Μην ανοίγεσαι πολύ, γιατί σπαταλιέσαι συναισθηματικά, φθείρεσαι και δυστυχώς, πικραίνεσαι από όσους δεν λένε να αντιληφθούν ότι η καλοσύνη είναι δώρο που λαμβάνεται με καρδιά καθαρή και γεμάτη ευγνωμοσύνη κι όχι υποχρέωση εκείνου που την δείχνει!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved