Τα «κουμπιά» του Καρκίνου

Πέντε πράγματα που αλλάζουν την ήρεμη κατάσταση ενός Καρκίνου

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τα «κουμπιά» του Καρκίνου

Μπορεί να τον κάνουν να πάει σε «F@CK YOU!», mode σε κλάσματα του δευτερολέπτου!

  • Η αναισθησία. Παιδιά, μην το κουράζουμε το θέμα. Ο Καρκίνος αισθάνεται όλα τα ερεθίσματα και όχι μόνο τα φιλτράρει, αλλά τα βάζει σε κατηγορίες και με μερικά από αυτά, γίνεται έξαλλος και δεν μπορεί να τα «καταπιεί». Η αναισθησία είναι ένα από αυτά. Βλέπει άνθρωπο που δεν λέει να κατανοήσει ή να νιώσει κάποια βασικά πράγματα και μπορεί να τον φάει ζωντανό, ο Καρκίνος.
  • Μην αγνοείς το πώς αισθάνεται εκείνος, ιδιαίτερα –βρε πίτουρο- όταν στο έχει πει, ή στο έχει δείξει. Αφού το ξέρεις ότι το άτομο είναι για τα σίδερα, τι το θες και γυρνάς την πλάτη σου, σε όσα νιώθει; Αν υπάρχει κάποιος που θα φύγει ή θα πιάσει να σε βαράει μέχρι να εγκαταστήσει λίγο ενσυναίσθηση στο τομάρι σου, αυτός είναι ο Καρκίνος!
  • Το κουμπί αυτό όμως, δουλεύει κι ανάποδα! Το να δείχνεις στον Καρκίνο ότι «τον βλέπεις», ότι δηλαδή, λαμβάνεις σοβαρά υπόψιν σου, το τι λέει, τις ανάγκες του και το πως νιώθει. Αν αντιδράσεις με κατανόηση και φιλικότητα σε αυτά, θα σε έχει ΘΕΟ! Τρελαίνεται όταν βλέπει ότι τον εκτιμάς και τον αγαπάς για αυτό που είναι, με απλότητα και ειλικρίνεια!
  • Σου έχει κλείσει ένας Καρκίνος την πόρτα στα μούτρα; Το άξιζες και με το παραπάνω! Για να φτάσει ένας Καρκίνος να στο κάνει αυτό, σημαίνει ότι σε έχει συγχωρέσει για όλες τις βλακώδεις συμπεριφορές σου, περισσότερες φορές από όσες θα ήθελε να σε είχε συγχωρέσει κι έφτασε η στιγμή που εξάντλησες και την τελευταία ευκαιρία, από τις άπειρες που σου είχε δωρίσει. Γεια.
  • Τέλος, αν υπάρχει ένα ζώδιο που καταλαβαίνει ότι οι άνθρωποι και οι σχέσεις που σχηματίζουν είναι εξαιρετικά περίπλοκες, είναι ο Καρκίνος. Το σέβεται αυτό, το δέχεται ως αξίωμα και κάνει ότι περνάει από το χέρι του, για να τιμήσει και να θρέψει αυτές τις σχέσεις. Αν όμως δείξεις αμέλεια, αν δείξεις ψεύτικο πρόσωπο, είσαι ρηχός, ανώριμος, τότε ο Καρκίνος, θα θυμώσει (δηλαδή θα απογοητευτεί και θα πληγωθεί, άρα θα θυμώσει) και θα κάψει όλες τις γέφυρες μεταξύ σας…

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved