Θα το πας φιρί φιρί να χάσεις έναν Λέοντα αν έχεις αυτή τη συμπεριφορά

Αν δεν βάλεις μυαλό και κάνεις ή δεν κάνεις κάποια από τα παρακάτω πραγματάκια, να ξέρεις ότι θα "πετάξει το πουλάκι".

Σοφία Ανδρικοπούλου
Θα το πας φιρί φιρί να χάσεις έναν Λέοντα αν έχεις αυτή τη συμπεριφορά

Όσοι και όσες έχετε προσωπικούς πλανήτες στον Λιοντάρι, βολευτείτε στη θέση σας και διαβάστε το άρθρο, γιατί θα χαμογελάσετε με νόημα!

Κινδυνεύεις να χάσεις ένα Λιοντάρι αν:

  • Δεν του δίνεις την προσοχή που του αξίζει. Θέλει να το έχεις στην κορυφή της λίστας σου και να το προσέχεις, γιατί το ίδιο θα κάνει και εκείνο για εσένα. Απλώς… ξεκίνα πρώτος εσύ και μην σταματάς!
  • Παίζει το ματάκι σου δεξιά κι αριστερά. Είσαι με την κορυφή του ζωδιακού, τον Βασιλιά ή την Βασίλισσα και εσύ κοιτάς τα… ρέστα;;;
  • Πέρα από την πλάκα, το Λιοντάρι δεν σηκώνει απιστίες και λοιπές χαριτωμενιές, γιατί σε θέλει για την πάρτη του και θέλει κι εκείνο να το θέλεις με πάθος.
  • Αυτό! Το πάθος! Αν λείπει από την σχέση σας, το Λιοντάρι θα απορήσει, θα τσαντιστεί, θα προσπαθήσει να το προκαλέσει, αλλά δει ότι δεν υπάρχει απόκριση, θα τα μαζέψει και θα φύγει!
  • Μην μιλάς άσχημα στον Λιοντάρι σου. Μην πιστέψεις ούτε στιγμή ότι κόβοντας του τον αέρα, θα το υποτάξεις. Θα το απογοητεύσεις, γιατί –Λιοντάρι είναι αυτό φίλε μου- θέλει τον καλό του τον λόγο και να νιώθει ΒΑΣΙΛΙΑΣ!
  • Του θυμίζεις διαρκώς τα λάθη του, ή του κάνεις ολόκληρη διάλεξη πάνω σε αυτά. Αμάν πια κι εσύ! Μάθε να λες μια λέξη και προχώρα!
  • Μάρκαρε τα λόγια μου: ένα Λιοντάρι θα το χάσεις αν φανείς λιγότερος ή λιγότερη των προσδοκιών του. Για να στο κάνω πιο λιανά, αν δεν είσαι το άτομο που σου δείχνει με τον τρόπο του ότι θέλει να είσαι, για να νιώθει κι εκείνο περήφανο για εσένα, θα σε εγκαταλείψει τελικά. Και δεν αναφέρομαι στην εικόνα σου την εξωτερική, αλλά στον τρόπο που φέρεσαι όταν είσαι δίπλα του. Ό,τι λες κι ό,τι κάνεις, αντανακλά στο ίδιο το Λιοντάρι!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved