Πώς ερωτεύεται το ζώδιό σου; Παράλογα; Παράφορα; Ή με πάθος;

Μήπως με λάθος; Ή με λογική; Για πάμε να δούμε!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Πώς ερωτεύεται το ζώδιό σου; Παράλογα; Παράφορα; Ή με πάθος;

Υπολόγισε στην εξίσωση και τον ωροσκόπο, αλλά και την Αφροδίτη σου, αν είσαι γυναίκα, ή τον Άρη σου, αν είσαι άντρας!

ΚΡΙΟΣ: Παράλογα. Ερωτεύεσαι χωρίς να σκέφτεσαι τι και ποιον ερωτεύεσαι, μήτε σε αγχώνει το που θα βγει. Οκ, έχεις κοχόνες! Σου αναγνωρίζω το ρίσκο που παίρνεις, αλλά έχεις κάτι βίαιο ακόμα και στον τρόπο που ερωτεύεσαι, βρε ψυχή! Κούλαρε λίγο!

ΤΑΥΡΟΣ: Ερωτεύεσαι περισσότερο δύσκολα από όσο θα ήθελες κι εσύ ο ίδιος. Δεν αναφέρομαι στην αγάπη, αλλά στον έρωτα. Την πρώτη σπίθα. Δεν είσαι εύκολο παιδάκι, αλλά σου αναγνωρίζω την σταθερότητα του βηματισμού σου όταν αρχίζεις να ενδιαφέρεσαι για κάποιον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέλεις να ερωτευτείς και να μείνεις σε ένα σημείο, αλλά αυτό που στο κάνει δύσκολο, είναι το… καλύτερο! Ναι, άκουσε με: επειδή δεν είσαι ευχαριστημένος με τα λίγα, προσπαθείς να δεις, αν από αυτά που έχεις μπροστά σου, υπάρχει κάτι εκεί έξω, που είναι περισσότερο θελκτικό για εσένα και πολλές φορές, κρατάς τις επιλογές σου, ανοιχτές. Μην το κάνεις αυτό. Προχώρα κι όπου βγει. Αν δεν βγει, δεν πειράζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε θεωρώ τίμιο παιδί στον έρωτα. Όταν πεις ότι θα δώσεις την καρδούλα σου κάπου, θα την δώσεις και θα την εκθέσεις κανονικότητα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν λες να την μαζέψεις αν κάτι πάει στραβά.

ΛΕΩΝ: Δεν θέλεις σύντροφο, θέλεις πιστό οπαδό. Άνθρωπο που να μπορείς να περνάς καλά μαζί του, αλλά αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, να σου λείπει το βύσσινο. Πιάνεις τα άκρα: ή θα περνάτε ζάχαρη μαζί και θα είσαι φουλ ερωτευμένος, ή θα σου αρέσει, αλλά δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις ερωτικά και… λες «ευχαριστώ» και φεύγεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρίσκεσαι ανάμεσα στο Λιοντάρι που λατρεύει να είναι ερωτευμένο, και στο Ζυγό που σιχαίνεται να μην είναι ζευγαρωμένος! Κι όμως εσύ, ερωτεύεσαι με το πάσο σου, με την λογική, με την σπάνια σπίθα που θα ανάψει στην καρδούλα σου. Μεταξύ μας, δεν βρίσκω πουθενά λάθος. Απλώς, άνοιξε το στόμα σου λίγο παραπάνω να εκφραστείς όταν τον πάθεις. Τον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ: Ο έρωτας είναι ερωτευμένος με εσένα! Δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο πω, αλλά ερωτεύεσαι, σε ερωτευόμαστε κι εμείς, δείχνεις να παθαίνεις ζημιά από τον τόσο έρωτα και τελικά εμείς μένουμε τα χέρια άδεια, όταν αποφασίσεις μια ωραία ημέρα ότι ο έρωτας ήταν αίσθημα φευγαλέο κι εμείς… χαϊβάνια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι να μην το πάρεις απόφαση κι ανοίξεις την καρδιά σου. Τότε κλείνει ερμητικά το άτομο που έχεις επιλέξει, με όλα τα καλά και τα στραβά του. Αρκεί τα στραβά του, να μην πληγώνουν την ασφάλεια που θέλεις να νιώθεις μαζί του/της. Διαφορετικά, γίνεσαι κομμάτι επίπονος και εριστικός. Ερωτεύεσαι ακραία. Ερωτεύεσαι και πιάνεις άκρα. Δυστυχώς, αν απογοητευτείς, ξε-ερωτεύεσαι και δεν κοιτάς καν πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ερωτεύεσαι;;;; Ήρεμα ρωτάω. Μήτε κι εγώ η ίδια δεν μπορώ να απαντήσω στο πώς ερωτεύεσαι κι αν ερωτεύεσαι. Ταπεινά πιστεύω ότι μόνος/η σου αποφασίζεις κάθε φορά ΑΝ και ΠΟΤΕ θα ασχοληθείς με τον έρωτα και για ΠΟΣΟ και ΠΟΣΟ σοβαρά! Αυτάαααα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περίεργα. Ερωτεύεσαι είτε πολύ εύκολα, ή εξαντλητικά δύσκολα. Δεν έχεις ενδιάμεσο. Από την μια συμπεριφορά στην άλλη, μεσολαβούν συνήθως πικρές εμπειρίες, πληγώνεσαι και γίνεσαι στρείδι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δύσκολα. Ερωτεύεσαι δύσκολα. Μέχρι να ξεπεράσεις τα εμπόδια του ίδιου του μυαλού σου, μπορεί να σου έχει περάσει και το ίδιο το αίσθημα του έρωτα!

ΙΧΘΥΕΣ: Εύκολα, γρήγορα και αναποτελεσματικά! Ορίστε, το είπα. Ερωτεύεσαι και ανάθεμα αν κατορθώσεις να παραμείνεις ερωτευμένος για ένα γερό χρονικό διάστημα. Είναι να πετύχεις σε μάστορα, αλλιώς, την κάνει ελαφρά, για άλλες ιστορίες!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved