Καρκίνος και Αιγόκερως: Πόσο μοιάζουν τελικά οι δύο... απέναντι;

Αιγόκερε, πόσα κοινά στοιχεία μετράς με τον Καρκίνο;

Σοφία Ανδρικοπούλου
Καρκίνος και Αιγόκερως: Πόσο μοιάζουν τελικά οι δύο... απέναντι;

Κανένα; Ε, έλα να σου πω μια μικρή ιστορία! Κι εσύ Καρκίνε, τι με κοιτάς με απορία; Το διαμετρικά αντίθετο ζώδιο κι εσύ, σαν να λέτε τα ίδια πράγματα μερικές φορές, αλλά σε διαφορετική γλώσσα. Αυτό είναι όλο!

  • Ο Αιγόκερως αγαπάει τα υλικά αγαθά. Έτσι δεν λέμε; Μάντεψε όμως ποιος τα θέλει για να αισθανθεί ασφάλεια, χωρίς να τα εξυμνεί ή να τα κυνηγάει: ο Καρκίνος!
  • Ας μιλήσουμε για την αίσθηση της ασφάλειας και της μακροχρόνιας σχέσης: και τα δυο ζώδια αποσκοπούν στο να νιώθουν ασφαλή μέσα στις σχέσεις που δημιουργούν και τα δυο θέλουν τα βιώνουν σχέσεις ζωής!
  • Ο Καρκίνος θέλει να κάνει οικογένεια και είναι της οικογένειας, ναι; Ποιος άλλος σφάζει για την οικογένεια του και θέλει να είναι συγκεντρωμένη και ελεγχόμενη από αυτόν; Ο Αιγόκερως! Βρε, κοίτα να δεις κάτι πράγματα…
  • Ο Αιγόκερως είναι φιλόδοξος και «σπάει» την ράχη του για να αποκτήσει οικονομική ανεξαρτησία και ευημερία. Μάντεψε ποιο γόνιμο ζώδιο, φημίζεται για την οικονομική του οξύνοια, αυγατίζει τα χρήματα και τα διαχειρίζεται μια χαρά; Ο Καρκίνος!
  • Ο Καρκίνος είναι εσωστρεφής. Ο Αιγόκερως ντροπαλός στις πρώτες συναντήσεις. Και οι δυο ανοίγονται δύσκολα (ο Καρκίνος για μην πληγωθεί, ο Αιγόκερως, επειδή… είναι Κρόνιος τύπος!)
  • Ο Αιγόκερως υπολογίζει τα πάντα, ώστε να καταφέρει εκείνο που θέλει και δεν παρεκκλίνει ποτέ από το στρατηγικό του σχέδιο. Ο Καρκίνος είναι εξαντλητικά επίμονος και δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια, μέχρι να πάρει αυτό που θέλει. Βρε, βρε, βρε, κάτι ομοιότητες…
  • Ο Καρκίνος νοιάζεται για την γνώμη των άλλων, επειδή τον επηρεάζει συναισθηματικά. Ο Αιγόκερως νοιάζεται για την γνώμη των άλλων, επειδή επηρεάζει το στάτους του. Διαφορετικοί λόγοι, ίδιο αποτέλεσμα!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved