Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο μετανιώνει ο Καρκίνος

Έλα να μάθεις ποιο είναι το ένα πράγμα για το οποίο ένας Καρκίνος, μπορεί και να μουτζώνει τον εαυτό του.

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα για το οποίο μετανιώνει ο Καρκίνος

Δεν είναι φυσικά ταλέντο του Καρκίνου μόνο το συγκεκριμένο πράγμα, αλλά το φέρει βαρέως και το κάνει πολύ συχνά. Αν έχεις ωροσκόπο Καρκίνο, Σελήνη ή και Ερμή, ταυτίσου κι έλα στην παρέα μας!

Ο Καρκίνος το έχουμε πει κι όλοι το καταλαβαίνουμε, ότι από την στιγμή που κυβερνήτης πλανήτης του είναι η Σελήνη, θα έχει διακυμάνσεις στην συμπεριφορά του και θα ανοίγει και θα κλείνει τον διακόπτη των συναισθημάτων του, χωρίς καν ο ίδιος να το αντιλαμβάνεται.

Το αντιλαμβανόμαστε όμως όλοι οι υπόλοιποι γύρω του και –παραδέξου το- έχουμε υποφέρει από αυτή την εναλλαγή στο κέφι, την διάθεση του και την συναισθηματική του διαθεσιμότητα ή μη. Σημείο τριβής, καυγά και έντασης για όλους που έχουμε συναναστραφεί έναν γνήσιο Καρκίνο στην ζωή μας. Πρόσθεσε σε αυτό και το γεγονός ότι ο Καρκίνος όταν ανεβάσει θερμοκρασία ξεκινάει ένα απίστευτο ψυχολογικό παιχνίδι παθητικό-επιθετικότητας: σε τρελαίνει και σε στέλνει στα κάγκελα, να ψάχνεις για την κοντινότερη έξοδο, να σωθείς.

Καλά κατάλαβες, το μοναδικό πράγμα που ΔΕΝ αλλάζει σε έναν Καρκίνο, είναι η κυκλοθυμία του, η αδυναμία του να τραβήξει μια ευθεία γραμμή σε ότι νιώθει (σε αντίθεση με τον Σκορπιό π.χ. που είναι αδιάλλακτα και σκληρά άκαμπτος).

Κι ο ίδιος ο Καρκίνος μετανιώνει για πράγματα που έχει πει, όχι πάνω στα νεύρα του (αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ μας), αλλά πάνω στην αλλαγή άμπωτης-πλημμύρας (σε αγαπώ-θέλω να σε διαλύσω). Νομίζεις ότι ο Καρκίνος δεν αισθάνεται το βάρος αυτής της απρόβλεπτης συμπεριφοράς που τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση, πλειστάκις στην ζωή του; Φυσικά και το νιώθει, θέλει να το μετριάσει, αλλά όταν κάθε Νέα Σελήνη, κάθε Πανσέληνος και κάθε έκλειψη της σε επηρεάζει, πώς να μην χάνεις την μπάλα;…

Σκέψου το. Θέλει, αλλά δέχεται ισχυρή επιρροή…

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved