Η φήμη αυτών των ζωδίων προηγείται του ονόματός τους

Τους έχει βγει το όνομα κοινώς

Άννα Ζαμάνη
Η φήμη αυτών των ζωδίων προηγείται του ονόματός τους

Ας είμαστε ειλικρινείς. Πόσες φορές έχει τύχει και σε εσένα να γνωρίσεις έναν άνθρωπο και μόλις σου πει το ζώδιό του όχι απλά να στραβώσεις τη μούρη σου, αλλά να θελήσεις μέχρι και δρόμο να αλλάξεις. Σίγουρα σου είπε ότι ανήκει σε ένα από τα ζώδια που θα σου αναφέρουμε παρακάτω. Και ας το πάρουμε και από την άλλη πλευρά… Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, πόσες και πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να βλέπεις μια άσχημη αντίδραση από τους άλλους όταν τους λες τι ζώδιο είσαι.

Δεν σε ξέρουν, δεν γνωρίζουν τίποτα για σένα, ωστόσο σε κρίνουν άσχημα και αρνητικά, απλά και μόνο επειδή έχουν πολύ άσχημη άποψη για το ζώδιό σου. Και για να μπούμε και στο ψητό, προφανώς και μιλάμε για τους Δίδυμους, τους Σκορπιούς και τους Αιγόκερους.

Είναι οι τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού που έχουν τη χειρότερη φήμη. Είναι δακτυλοδεικτούμενοι και πολλές φορές έρχονται αντιμέτωποι με άσχημες αντιδράσεις, βλέμματα και συμπεριφορές. Ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι, τρώνε χυλόπιτα λόγω… ζωδίου. Είτε είναι άντρες, είτε είναι γυναίκες. Δεν έχει καμία σημασία. Άδικο ή μη, για εκείνους είναι πιο δύσκολο το dating.

Έχουν γίνει που έχουν γίνει τα πράγματα πλέον στις σχέσεις "βουνό", φανταστείτε να είστε Δίδυμοι, Σκορπιός ή Αιγόκερως... Η ζωή τους γίνεται αυτόματα πιο δύσκολη γιατί οι άλλοι τους κοιτάνε με μισό μάτι και στο μυαλό τους, τους έχουν βάλει στη «μαύρη λίστα».

Δίδυμε, Σκορπιέ και Αιγόκερε, εμείς σε καταλαβαίνουμε. Είναι δύσκολο να «καθαρίσεις το όνομά» σου και να πείσεις τους πολλούς ότι δεν είσαι έτσι όπως φαντάζονται ότι είσαι.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved