Τρεις λόγοι για τους οποίους ο Λέοντας δεν θα κάνει σχέση μαζί σου

Το Λιοντάρι είναι από τα ζώδια που θέλουν να είναι ζευγαρωμένα, αλλά θέλει να είναι ευτυχισμένο, να νιώθει ασφάλεια και να μπορεί να δίνει και να λαμβάνει όλα τα ωραία συναισθήματα, για τα οποία μπορεί να κάνει πολλές θυσίες!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τρεις λόγοι για τους οποίους ο Λέοντας δεν θα κάνει σχέση μαζί σου

Όμως, υπάρχουν 3 πράγματα που δεν επιθυμεί να συναντήσει ή να αντιμετωπίσει μέσα στην σχέση του:

  • Ενώ δεν έχει πρόβλημα με ένα μικρό ανταγωνισμό μέσα στην σχέση, το Λιοντάρι, απεχθάνεται να το κοντράρεις για το τίποτα. Οκ, μια μικρή ένταση, ένας μικρός, αλλά άνευ σημασίας ανταγωνισμός, είναι θεμιτός, σέξι κι ευχάριστος. Όταν όμως σε κάθε βήμα, πρέπει να σε «παλέψει», χάνει το κέφι του, γιατί καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει τέλος κι άρα, δεν θα φτάσει να χαρεί την σχέση του, όπως εκείνο την έχει στο μυαλό του.
  • Καλώς ή κακώς, κι είναι στο χέρι σου να το αποδεχτείς ή να το απορρίψεις, το Λιοντάρι, θέλει να είναι το κέντρο του κόσμου σου. Να σου θυμίσω πως, κι ο Σκορπιός το απαιτεί αυτό, για διαφορετικούς όμως λόγους. Δεν είναι απαραίτητα κακό: Είναι η γλώσσα αγάπης που μιλάει αυτό το ζώδιο. Σου λέει «δείξε μου πως με αγαπάς, με το να με έχεις το κέντρο του κόσμου σου κι εγώ θα σου δώσω ό,τι μου ζητήσεις κι ακόμα παραπάνω!». Εγώ αυτό, το λέω τίμια συναλλαγή. Αν εσένα πάλι, δεν σου ταιριάζει, ή δεν θέλεις, δεν μπορείς να το κάνεις, επίσης, κανένα πρόβλημα. Αλλά να είσαι ξεκάθαρος/η από την αρχή μαζί του.
  • Ο Λέοντας, δεν πάει να κάνει σχέση με τυχαία άτομα. Θέλει το ταίρι του, να του προσθέτει κάτι στην ζωή του. Μην με παρεξηγήσεις: δεν περιμένει από το ταίρι του να δώσει νόημα στην ζωή του. Έχει φροντίσει ο ίδιος ο Λέοντας, να της δώσει μπόλικο νόημα. Όμως θέλει το άτομο που θα βάλει δίπλα του, να φέρνει κάτι στην σχέση. Θα φέρει κι εκείνος, μην ανησυχείς. Αλλά αν έρχεσαι με την νοοτροπία «πάμε και θα δω αν θα επενδύσω» και δεν επικοινωνήσεις σωστά από την αρχή ότι έχεις καλές προθέσεις, το Λιοντάρι, παίζει και να σε «κόψει», να σε ακυρώσει και να μην προχωρήσει ποτέ μαζί σου!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved