Τρεις λόγοι για τους οποίους η Παρθένος δεν θα κάνει σχέση μαζί σου

Έλα να σου πω γιατί μια ή ένας Παρθένος, θα σε κοιτάξουν από πάνω μέχρι κάτω, και στο τέλος, θα σου ρίξουν άκυρο!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τρεις λόγοι για τους οποίους η Παρθένος δεν θα κάνει σχέση μαζί σου

Δεν είναι μυστήριο, να ξέρεις, είναι απλή λογική για το συγκεκριμένο ζώδιο, που δεν θέλει να βασανίζεται (αλλά δια μαγείας, το καταφέρνει!). Αν έχεις ωροσκόπο, Σελήνη ή Αφροδίτη στην Παρθένο, θα μου δώσεις δίκιο…

  • Η Παρθένος, θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί, μέχρι εσχάτων. Τύπου Σκορπιού, ένα πράγμα. Και μην νομίζεις, τραβάει και ζόρια και παθαίνει κι εμμονές. Για να φτάσει όμως σε αυτό το σημείο, θέλει να ανοιχτείς πρώτος/η. Το ξέρω ότι πολλοί από εσάς, βλέπετε έναν τοίχο όταν προσπαθείτε να προσεγγίσετε μια/έναν Παρθένο και απορείτε με την ψυχρότητα της. Αυτή είναι και η πρόκληση: θέλει να σε δει να έχεις την αντοχή, αλλά κυρίως την επιμονή (άρα και την πραγματική θέληση), να δεις τι υπάρχει πίσω από τον τοίχο. Αν το καταφέρεις, θα σου δώσει τα πάντα όλα.
  • Δεν αντέχει τα άτομα που προσπαθούν να την βάλουν στο τρυπάκι της ζήλειας. Μα το έγραψα και πιο πάνω: η Παρθένος, να αγαπήσει και να αγαπηθεί, θέλει, όχι να μπει σε περιπέτειες. Περιττά λόγια, περιττές σκέψεις και περιττές κινήσεις, την κουράζουν συναισθηματικά. Κτητική, είναι. Αλλά προσβάλεις την λογική της όταν ξεκινάς παιχνίδια με το συναίσθημα της. Δεν το εκθέτει και δεν το χαλαλίζει για κανέναν.
  • Η Παρθένος ψάχνει για ταίρι που να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές και κυρίως, να έχει κάποιο επίπεδο. Οκ, ξέρω ότι αυτό ακούγεται κάπως, αλλά είναι η ωμή αλήθεια. Δεν μπορεί να κάνει χωριό με τον κάθε κληρωμένο ηλίθιο, η Παρθένος. Θέλει κι έχει την υπομονή και την αντοχή στην μοναξιά, να έχει στο πλάι της/του, έναν άνθρωπο, έτσι όπως τον/την θέλει. Στο τέλος της ημέρας, μαγκιά της και της βγάζω και το καπέλο!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved