Να γιατί η Παρθένος είναι παρεξηγημένη

Είσαι Παρθένος; Ε, είμαι σίγουρη ότι κι εσύ έχεις ακούσει πολλά κλισεδάκια να σου σκάνε στα μούτρα ανά καιρούς και να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Να γιατί η Παρθένος είναι παρεξηγημένη

Έλα λοιπόν να διαβάσεις αυτό το άρθρο και να πάρεις το αίμα σου πίσω! Αν έχεις ωροσκόπο ή Σελήνη ή Ερμή στην Παρθένο, έλα στην παρέα μας!

  • Είναι η Παρθένος, περιπετειώδης; Μπα, ε; Κι όμως, είναι! Θέλει λίγο ξεκλείδωμα και μόλις το πάρει απόφαση, έχοντας μαζέψει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται, η Παρθένος βάζει τα γυαλιά σε Τοξότες και Κριάρια! Και κάτι ακόμα: δεν είναι μονάχα περιπετειώδης, είναι και άγρια! Έχεις συναντήσει ποτέ Παρθένο με σπασμένα φρένα; Είναι να μην σου τύχει!
  • Την θεωρείς συντηρητικό παίχτη, την Παρθένο. Είναι. Όμως αυτός ο παίχτης, παίζει συγκεντρώνοντας πληροφορίες και όχι φήμες, ή λογάκια από δεξιά κι αριστερά. Είναι τρομερά έξυπνο μυαλό η Παρθένος για να χαραμίσει την σιγουριά που της προσφέρει το μυαλουδάκι της σε πεταχτές πληροφορίες ή αερολογίες. Όταν μια Παρθένος ανοίξει το στοματάκι της για να «σφάξει», δεν έχει απλά ράμματα για την γούνα σου, έχει βρει τον τρόπο να σε κάνει να βάλεις τα κλάματα…
  • Για να στο συνεχίσω αυτό, η Παρθένος, έχει δική της γνώμη για τα πράγματα και σχηματίζει ισχυρότατες απόψεις. Τόλμησε να τις αμφισβητήσεις και θα περάσεις πολύ… όμορφα όταν θα σε σκίζει! Έτσι, για να μην νομίζεις ότι έχεις να κάνεις με ευκολάκι.
  • Αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να σε «ψαρώσει» εκτός από τον Αιγόκερω, αυτό είναι η Παρθένος. Η οποία επειδή έχει και τρελή αίσθηση του χιούμορ, μπορεί να σε «παίξει», να σε χτυπήσει κάτω σαν το χταπόδι και στο τέλος να σου πει «έλα μωρέ! Χαλάρωσε! Πως κάνεις έτσι;». Είναι κρυφή πληγή και διασκεδάζει πολύ με το να βασανίζει –σε μικρό βαθμό- τους γύρω της, για να κόψει αντιδράσεις και να δει πως σκέφτεται ο καθένας!
  • Τέλος, μην νομίζεις ότι επειδή η Παρθένος δεν δημιουργεί το χάος όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, είναι το άτομο που θα του πεις «κάνε αυτό και μην φέρνεις αντιρρήσεις» και έτσι θα γίνει. Συμφωνώ ότι δεν θέλει να σπάσει αυγά, όμως παράλληλα, δεν τα πάει καλά με τις εντολές σε προσωπικό επίπεδο. Επίσης θα συμφωνήσω ότι η Παρθένος δεν έχει πρόβλημα στο να μοιράζει εντολές, λες κι είναι καραμελάκια, όμως ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ εντολές και το ήπιο αυτό ζώδιο, γίνεται ΘΕΡΙΟ! Σε προειδοποίησα!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved