Τα ζώδια που απεχθάνονται να δέχονται βοήθεια

Αυτά τα ζώδια δεν θέλουν με τίποτα να ζητήσουν βοήθεια και ο λόγος είναι απλός…

Σοφία Ανδρικοπούλου
Τα ζώδια που απεχθάνονται να δέχονται βοήθεια

Νιώθουν ότι απέτυχαν, ότι έκαναν κάτι λάθος και αυτό αντανακλά στον εγωισμό τους, στην περηφάνεια τους, στον τρόπο που αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους. Τα 3 ζώδια αυτά είναι:

Λέων

Ο Λέοντας, ξέρεις πότε ζητάει βοήθεια; ΠΟΤΕ! Ξέρεις το γιατί; Επειδή ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Ξέρεις τι συμβαίνει αν φτάσει στο σημείο να την ζητήσει; Μετακινείται ο άξονας της Γης κατά 5 ολόκληρες μοίρες και η άνοιξη γίνεται φθινόπωρο και το φθινόπωρο καλοκαίρι! Ναι, οι αλλαγές στις εποχές, εκεί οφείλονται. Στο γεγονός ότι κάποιο Λιοντάρι, κάπου, κάποτε, βρέθηκε στην άβολη θέση, να ζητήσει βοήθεια! Και την δέχτηκε. Και πόνεσε. Κι έκανε «άουτς και βαβα στον εγωισμό του». Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο, πάνω σε αυτό το βουβό δράμα!

Παρθένος

Α, μην τυχόν και κάνει λάθος η Παρθένος και δεν μπορέσει να το μαζέψει! καταραμένη η ώρα και άδικη η στιγμή που συνέβη κάτι τέτοιο! Θα μπορέσει να συνεχίσει τώρα που βρέθηκε στην δύσκολη θέση να ζητήσει βοήθεια; Ναι, αλλά θα το κάνει μάθημα στον εαυτό της, να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, γιατί και ο εγωισμός της στραμπουλήχτηκε και δεν ήταν αναγκαίο να φτάσει στο σημείο να ζητήσει βοήθεια. Στο κάτω-κάτω, η Παρθένος ΔΙΝΕΙ βοήθεια, δεν δέχεται βοήθεια, παρά μονάχα από τον Θεό τον ίδιο! Εβίβα!

Κριός

Ξεκάθαρα θα πληγωθεί η περηφάνεια του, αν ζητήσει βοήθεια. Θα το ξεπεράσει γρήγορα μεν, αλλά δεν θα του κάτσει καθόλου καλά, δε. Το καλύτερο σενάριο για τον Κριό, είναι να τον βοηθήσεις, να μην τον κοιτάς στα μάτια καθόλου, να μην βγάλεις άχνα και να προσποιηθείς ότι δεν έγινε τίποτα! Ναι, σε λέω!

Bonus

Ιχθύς

Δεν ζητάει βοήθεια, όχι γιατί θα του πέσει ο εγωισμός στα πατώματα και πως θα τον μαζέψει μετά, αλλά γιατί δεν θέλει να ενοχλήσει κανέναν. Άσε που το ζόρι –ως συνήθως- έχει μάθει τον εαυτό του, να το τραβάει μόνος του. Είναι λίγκα από μόνος του, ο Ιχθύς! Αλλά βοήθεια, ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ!

Υδροχόος

Τούτος εδώ είναι πολύ ιδιάζουσα περίπτωση: δεν θέλει να ζητάει βοήθεια, σαν τον Ιχθύ και την Παρθένο, θέλει μόνο να δίνει βοήθεια και ο λόγος που δεν θέλει να ζητάει βοήθεια, δεν είναι γιατί φοβάται μην ενοχλήσει κανέναν, αλλά γιατί δεν μπορεί να αποφασίσει μετά, αν μισεί αυτόν που τον βοήθησε γιατί του θυμίζει την αδυναμία του, ή αν τον λατρεύει και θέλει να τον κάνει φίλο του για πάντα. Δεν αντέχω, δείξτε μου, προς τα που είναι η έξοδος!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved