Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Να τι πρέπει να παραδεχτείς και τι πρέπει να «δουλέψεις»

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα ζώδια του Νερού (Ιχθύς, Καρκίνος, Σκορπιός), ή έχεις ωροσκόπο, Σελήνη ή και Αφροδίτη σε κάποιο από αυτά, σε αυτό το άρθρο, θα διαβάσεις πράγματα που θα είναι πέρα για πέρα αληθινά.

Σοφία Ανδρικοπούλου
Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Να τι πρέπει να παραδεχτείς και τι πρέπει να «δουλέψεις»

Και χρειάζεται να τα παραδεχτείς και να τα δουλέψεις!

  • Πάψε να επιτρέπεις στην συμπόνια και την ικανότητα σου να βάζεις τον εαυτό σου στην θέση του άλλου, να ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ το ένστικτό σου, που σου ΦΩΝΑΖΕΙ να βάλεις όρια και να τραβήξεις μια (κόκκινη) γραμμή, πίσω από την οποία, θα πάνε όλοι και όλα!
  • Σταμάτα να αυτοκαταστρέφεσαι με τρόπους που ξεπερνούν την φαντασία, μόνο και μόνο επειδή… μπορείς! Κομμάτι – κομμάτι κόβεις τον εαυτό σου και τον πετάς στον Καιάδα, μπας και με αυτόν τον τρόπο, σε λυπηθεί κάποια ψυχή και σε αγκαλιάσει. Κούνα και το κεφαλάκι σου πέρα δώθε, να δεις αν ακούγεται κανένα γκλινγκ γκλόγκ! Βρε, εδώ δεν λυπάσαι εσύ τον εαυτό σου, οι άλλοι θα σε κοιτάξουν; Νιώσε λίγη αγάπη και για σένα, όχι μόνο για τους άλλους!
  • Ξεκίνα να θυμώνεις. Με τους άλλους. Να μην δέχεσαι την κάθε λαλακία, την κάθε απρέπεια, αγένεια, αχαριστία, σκληρότητα, απόρριψη. Ρίχνε άκυρα, ΕΣΥ. Διώξε κόσμο από κοντά σου, δεν είσαι εκκλησία, αγωνιζόμενη ψυχή είσαι κι εσύ! Αγωνίσου ενάντια στην καταπίεση σου και στον μηδενισμό σου!
  • Τέλος, μήπως θα ήταν καλό να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφήσεις λίγο χώρο στους ανθρώπους που αγαπάς, αλλά τους έχεις τόσο κοντά σου, τόσο ραμμένους πάνω σου, που δεν μπορούν να πάρουν ανάσα; Σκορπιέ, σε εσένα μιλάω, αλλά κι εσύ Καρκίνε, δεν πας πίσω. Ο Ιχθύς είναι κάπως πιο χαλαρός, αλλά κι εσύ βρε άτιμο, πας και ράβεσαι μοναχός σου, πάνω στους άλλους! Λίγη απόσταση, βρε παιδιά! Να αναπνεύσετε και να αναπνεύσουν!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved