Κριός VS Λέοντα: Ποιος είναι πιο δυναμικός;

Κριός και Λέων! Ή Λέων και Κριός! Ποιο από τα δυο αυτά ζώδια είναι το πιο δυναμικό; Με το χέρι στην καρδιά, σου λέω ότι δεν υπάρχει καθαρή απάντηση!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Κριός VS Λέοντα: Ποιος είναι πιο δυναμικός;

Μείνε μέχρι το τέλος του άρθρου, γιατί θα σε βάλω και να ψηφίσεις! Αν έχεις ωροσκόπο, Σελήνη, Άρη ή Ερμή σε κάποιο από τα δυο αυτά ζώδια, σε πιάνουν όσα γράφω παρακάτω!

  • Δυνατός. Ο Λέοντας κυβερνάται από τον Ήλιο τον ίδιο! Τον μοναδικά δυνατό και λαμπερό πλανήτη όλου του… Ηλιακού μας συστήματος! Πως να μην είναι επομένως το Λιοντάρι, δυνατό; Ναι, αλλά έρχεται κι ο Κριός και σου τρίβει τον Άρη, τον κυβερνήτη του, στα μούτρα, στα κάνει και κιμά κι άντε να βγάλεις λέξη. Μην ξεχνάς ότι πέρα του ότι ο Άρης βρίσκεται σε κυριαρχία στον Κριό, είναι ο ωμός, ο βίαιος, ο ΔΥΝΑΤΟΣ, Άρης!
  • Εγωιστής. Έλα, πριν προσβληθείς, να σου εξηγήσω ότι αναφέρομαι στον εγωισμό, που αναγνωρίζει την αξία και την υγιή υπόσταση ενός ατόμου. Και ναι μαζί με τον καλό ορισμό της λέξης, υπάρχει και μια υπόνοια (τι όμορφα που το είπα! Ούτε Ζυγός να ήμουν, που δεν είμαι!). Και ο Λέοντας, αλλά και ο Κριός, αγαπούν τον εαυτό τους, τον φροντίζουν και τον βάζουν να κάθεται πρώτο τραπέζι πίστα!
  • Εξωστρεφής. Τα δυο αυτά ζώδια, μιλάνε δυνατά, εκφράζουν όλη την γκάμα των συναισθημάτων τους, χωρίς ντροπή και δεν τα πειράζει καθόλου, να εκτίθενται! Απεναντίας, αγαπούν την προσοχή που ελκύουν και την καλωσορίζουν!
  • Περηφάνεια! Αχ, ναι, έχουν! Και σε γενναίες ποσότητες, μάλιστα! Αν τους την πειράξεις, θα σε κάνουν τροφή για τα πιράνχα, διότι η περηφάνεια τους, είναι η κορωνίδα του εγωισμού τους!

Και τώρα θέλω να ψηφίσεις!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved