Η κόλαση που θα περάσεις αν χωρίσεις έναν Λέοντα

Δεν σε συμφέρει καθόλου να χωρίσεις από ένα Λιοντάρι (είτε είναι άντρας, είτε είναι γυναίκα) και θα στο αποδείξω με αυτό το άρθρο!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Η κόλαση που θα περάσεις αν χωρίσεις έναν Λέοντα

Αν έχεις ωροσκόπο, Σελήνη, Αρο-Αφροδίτη στον Λέοντα, τότε, συνέχισε να διαβάζεις!

Σαν το ερωτευμένο Λιοντάρι, δεν υπάρχει! Όλα τα καλά του Θεού, θα τα απλώσει στα πόδια σου, ξεκινώντας, από την καρδιά του! Κι αν πιστεύεις ότι αυτό είναι λίγο, να σου εξηγήσω μερικά πράγματα!

Ο Λέοντας, δεν είναι φτηνός στον έρωτα και στην αγάπη. Και στα δυο πιστεύει και ρομαντικός είναι και μεγάλες κινήσεις κάνει κι αν έχει κι Ερμή στον Λιοντάρι και μεγάλα λόγια, λέει! Θα σου λέει «σ’ αγαπώ» και θα σε κοιτάζει στα μάτια. Θα σου πιάνει το χέρι και δεν θα στο αφήνει. Θέλει να σε βλέπει, να σε αγγίζει, να σου μιλάει.

Είναι ρομαντικός, πιστεύει στην μαγεία του έρωτα και στην πραγματικότητα της αγάπης. Μπορεί να σου φανεί ότι κινείται γρήγορα, αλλά να ξέρεις ότι ο γνήσιος Λέοντας, εννοεί ότι κάνει και κάνει ότι μπορεί για να χτίσει μια φωλιά για το ταίρι του.

Αν χωρίσεις ένα Λιοντάρι, θα νιώσεις αμέσως την αλλαγή «θερμοκρασίας» στην ζωή σου: θα νιώσεις περισσότερο ότι έχασες έναν θαυμαστή, φίλο, εραστή (ερωμένη) που σε είχε στην κορυφή του κόσμου του/της, παρά ότι χώρισες έναν οποιοδήποτε άνθρωπο. Ο Λέοντας, χωρίζει δύσκολα όταν σταθεί σε μια σχέση. Αναφέρομαι πάντοτε στις σχέσεις –όχι της εφήμερης χαράς-, αλλά σε εκείνες που δημιουργούνται πάνω σε όνειρα κοινά και σταθερές αξιώσεις.

Το Λιοντάρι τιμάει τις σχέσεις που δημιουργεί, διότι επενδύει και το ίδιο σε συναίσθημα και θέλει να βλέπει μέλλον κοινό και αγαπημένο. Θα χάσεις την αφθονία του συναισθήματος του, την σταθερότητα της φωτιάς του και την τρυφερότητα ενός ανθρώπου που αγγίζει με καθαρή καρδιά όποιον αγαπήσει…

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved