Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Να γιατί κάνεις δυσλειτουργικές σχέσεις

Υπάρχει λόγος που στις σχέσεις συναντάς προβλήματα

Σοφία Ανδρικοπούλου
Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Να γιατί κάνεις δυσλειτουργικές σχέσεις

Είσαι Κριός, Λέοντας ή Τοξότης; Έχεις ωροσκόπο, Σελήνη, Άρη ή Αφροδίτη σε κάποιο από αυτά τα ζώδια; Τότε το άρθρο αυτό, θα σου εξηγήσει γιατί στις σχέσεις συναντάς προβλήματα και ποια είναι αυτά! Αγαπημένο ζώδιο της Φωτιάς, διάβασε μια μικρή λίστα με θεματάκια που πρέπει να προσέξεις!

  • Πιάνεις τα άκρα στις σχέσεις σου κι είσαι ή του ύψους ή του βάθους (γιατί το γράφω αυτό και σκέφτομαι τον Σκορπιό;). Χτυπάς κόκκινο στον έρωτα και δίνεις πολύ συναίσθημα, πολύ πάθος και πολύ… λάθος!
  • Υπερθεματίζω: είτε θα «γυμνωθείς» συναισθηματικά στο άλλο άτομο, είτε θα τα μαζέψεις όλα και θα υψώσεις τα πιο δυσθεώρητα τείχη που υπάρχουν, για να ταμπουρωθείς πίσω από αυτά. Είτε θα μιλάς για τα συναισθήματα σου και ζητάς την πλήρη κατανόηση και αναγνώρισή τους, ή δεν θα μιλάς για τίποτα και αφήνεις το ταίρι σου με πολλά ερωτηματικά (καλά, πάει αυτό).
  • Νοιάζεσαι για την ζωή του έτερου ήμισύ σου και αυτό σε τιμά, το εννοώ. Όμως έχεις σκεφτεί ότι καμιά φορά, αναπτύσσεις μια έντονα παρεμβατική στάση, που καταλήγει να πληγώνει την σχέση σου; Σκέψου το λίγο. Χρειάζεται να επιτρέπεις στον/ην άλλον/η να παίρνει πρωτοβουλίες και να κάνει εκείνο που θέλει, ακόμα κι αν είναι λάθος!
  • Χρειάζεσαι διαρκή ροή από ερεθίσματα και ενέργεια στην σχέση σου και το καταλαβαίνω. Μήπως όμως γίνεσαι κομμάτι ακραίος και συμπεριφέρεσαι στο ταίρι σου, λες κι είναι ο αποκλειστικός διασκεδαστής της ζωής σου; Μην λες συνέχεια ότι βαριέσαι και φταίει ο/η άλλος/η. Φταις κι εσύ, βρε γλυκό μου! Βρες κάτι να κάνεις!
  • Δεν βάζεις καθαρά όρια, είτε από την δική σου την μεριά, είτε από την μεριά του άλλου προσώπου και πολλές φορές, καταλήγεις με πολλά συμπιεσμένα συναισθήματα, που σε αγχώνουν και σε βαραίνουν και σε πληγώνουν και η μοναδική λύση που δίνεις, είναι να κάνεις ένα γερό ΜΠΑΜ και να τα διαλύεις όλα!
  • Τέλος, ίσως, λέω ίσως, να έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες όταν ξεκινάς μια σχέση (το πάθος και τα πολλά συναισθήματα, που λέγαμε στην αρχή) και κάπου στην πορεία, η ζωή κι η καθημερινότητα σε προσγειώνουν με τρόπο που πάει κόντρα στο πως νιώθεις και ως απάντηση σε όλο αυτό… απογοητεύεσαι και μιζεριάζεις μέσα στην σχέση, τραβώντας και τον άλλον στο πάτο, παρέα, μαζί σου… Σκέψου το, λίγο…

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved