Το δράμα του Λέοντα

Είμαι Λέων περήφανος και τρανός και ζω το απόλυτο δράμα

Σοφία Ανδρικοπούλου
Το δράμα του Λέοντα

Αν δεν με πιστεύεις, κόπιασε να διαβάσεις και να συμφωνήσεις μαζί μου (διότι δεν σου επιτρέπεται να κάνεις και τίποτε άλλο!). Ψυχές όμορφες, που είστε Λιοντάρια από Ήλιο, ωροσκόπο, Σελήνη ή και Αφροδίτη, διαβάστε και ταυτιστείτε άφοβα!

Είμαι Λιοντάρι και ζω ένα δράμα επειδή:

  • Δεν λέω και δεν κάνω, ούτε τα μισά από εκείνα που πραγματικά θα ήθελα, όχι επειδή, φοβάμαι, βαριέμαι ή δεν μπορώ, αλλά επειδή αν τα πω ή τα κάνω, θα κλάψετε πολλοί και πολύ! Αυτά!
  • Ζω ένα δράμα κάθε φορά που ακούω την μιζέρια που πολλοί από εσάς όχι απλώς ευαγγελίζεστε, αλλά θεωρείτε ότι είναι τρόπος ζωής που γουστάρουμε κι υπόλοιποι να μυηθούμε σε αυτόν! Ρε, ουστ!
  • Ρίχνω επίπεδο πολλές φορές για να συνεννοηθούμε και για να μην σας κομπλεξάρω, αλλά μην το κάνουμε και συνήθειο έτσι; Τι ρωτάω; Αφού μια ζωή, βλέπω στο βλέμμα μερικών το πώς με κοιτάζουν όταν μιλάω: συρρικνώνονται και μετά φταίω εγώ!
  • Κι αν πας να μου το γυρίσεις τούμπα, ότι φταίω εγώ και το υφάκι μου, να στο πω μια και καλή να ξεμπερδεύουμε: το υφάκι και το στιλάκι μου, είναι δικά μου. Εγώ τα έφτιαξα, εγώ τα κυκλοφορώ κι εγώ τα υποστηρίζω. Το τι κάνω ΕΓΩ, το κάνω για ΕΜΕΝΑ, όχι για να συγκριθώ με ΕΣΕΝΑ. Το τι κάνεις εσύ, είναι δικός σου λογαριασμός!
  • Αγαπάω με όλη μου την καρδιά και σε αντίθεση με μερικούς εκεί έξω (δεν λέω ονόματα και δεν γίνομαι κακός), που δεν θέλουν να ανοιχτούν, να εμπιστευτούν (δεν κρίνω, απλώς αναφέρω), εγώ, τα δίνω όλα και ναι, τρώω και τα πανέμορφα μούτρα μου, αρκετά συχνά. Δεν θα πάψω όμως να το κάνω, γιατί αυτή είναι η μοίρα μου η σκληρή κι ας ζω ένα δράμα, εγώ θα συνεχίσω να είμαι σωστός και ανοιχτόκαρδος!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved