Πέντε βασικά στοιχεία που κάνουν τη Λιονταρίνα επιβλητική και ακαταμάχητη

Υπάρχουν πολλά που θα μπορούσα να σου πω για αυτό το υπέροχο πλάσμα, θα σταθώ όμως σε 5 βασικά!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Πέντε βασικά στοιχεία που κάνουν τη Λιονταρίνα επιβλητική και ακαταμάχητη

Μια sexy και πραγματικά επιβλητική γυναίκα είναι η γυναίκα Λέων!

  • Δεν φοβάται να είναι ο εαυτός της και για την ακρίβεια, όχι απλώς θα σου δείξει από την αρχή τα πραγματικά της χρώματα, αλλά θα «ζυγίσει» και πόσο τα εκτιμάς. Αν δεν δείξεις ότι αντιλαμβάνεσαι το ποια είναι και τι μπορεί να κάνει, δεν θα σου χαριστεί. Γιατί να σου επιτρέψει, να την υποτιμήσεις;
  • Αν κατορθώσεις να την κρατήσεις, τότε στα χέρια σου, έχεις έναν θησαυρό: μια γυναίκα που είναι για σπίτι, εξαιρετική ερωμένη, πιστή σύντροφος και φανατική οπαδός σου!
  • Παίρνει ρίσκα και ζει με τρόπο μη απολογητικό, δείχνει τι νιώθει, νιώθει τα πάντα αμβλυμμένα και το αγαπάει αυτό, το θέλει, το χρειάζεται, την γεμίζει. Είναι μια γυναίκα που δεν φοβάται να ζήσει, να βιώσει συναισθήματα που ίσως και της προκαλέσουν πόνο. Ε, και; Μην την φοβάσαι. Έχει την καρδιά να τα βγάλει πέρα και ΘΕΛΕΙ να νιώθει, ακόμα και πόνο, γιατί έτσι αισθάνεται ζωντανή!
  • Θέλει να σου δώσει τα πάντα και να ξέρεις, θέλει να λάβει τα πάντα. Κάνε την προεργασία που χρειάζεται (μάθε τι θέλει, πως το θέλει και πότε το θέλει) και δώσε της τον Παράδεισο που της αξίζει, γιατί αυτόν τον ίδιο Παράδεισο, θέλει να φτιάξει κι εκείνη για εσένα. Έχε της εμπιστοσύνη!
  • Μην της δείξεις ποτέ την πλάτη σου. Κοινώς, μην την προδώσεις, μην την εγκαταλείψεις συναισθηματικά, μην της δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις, μην της δίνει ελπίδα, αν δεν έχεις την πρόθεση να την τιμήσεις 1000%.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved