Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Δώσε προσοχή σε αυτά που σου επισημαίνουμε

Ακούστε τι έχω να σας πω και χαμένοι δεν θα βγείτε...

Σοφία Ανδρικοπούλου
Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Δώσε προσοχή σε αυτά που σου επισημαίνουμε

Εγώ για το δικό σας καλό τα λέω! Αγαπητέ Λέοντα, Κριέ και Τοξότη:

  • Ίσως να πρέπει να το πάρεις ποιο χαλαρά το θέμα με τις καινούργιες γνωριμίες που κάνεις: γιατί βρε ψυχή πας κατευθείαν στο άσπρο ή στο μαύρο; Είτε θα συμπαθήσεις κάποιον με την μια, είτε θα τον αντιπαθήσεις και θα φάει φόλα! ΑΜΑΝ!
  • Με τον έρωτα, τα πηγαίνεις καλά, το ξέρω. Ερωτεύεσαι σε κλάσματα του δευτερολέπτου, τα συναισθήματα σου εκτοξεύονται σαν πυροτεχνήματα στον ουρανό, ανεβαίνεις ψυχολογικά, ντοπαρίζεσαι όσο δεν παίρνει άλλο και μετά από λίγο… κάπου κάτι κλωτσάει μέσα σου και… πάμε για άλλα! Κάτσε βρε ψυχή! Κι ο άλλος; Τι θα τον κάνουμε; Θα τον ανακυκλώσουμε για να έχουμε κι οικολογική συνείδηση;
  • Νομίζω ότι είναι καιρός να ξεχωρίσεις τις ανάγκες σου, από εκείνες των άλλων γύρω σου! Εσύ, μπορεί να έχεις την ανάγκη να εξωτερικεύεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει κι οι γύρω σου να κάνουν το ίδιο και με τον ίδιο τρόπο που επιλέγεις εσύ να εκφραστείς! Μερικές ψυχές εκεί έξω, δεν μπορούν να ανοιχτούν, ή έχουν διαφορετικούς τρόπους επικοινωνίας ή έκφρασης!
  • Επιτέλους, μάθε να βάζεις όρια! Εσύ και τα ζώδια του Νερού, δυσκολεύεστε πολύ στο να βάζετε όρια στον εαυτό σας και στους άλλους. Για εσένα μιλάμε όμως, σε εσένα θα τα χώσω σε αυτό το άρθρο: πρέπει να χαλιναγωγήσεις το «εγώ» σου και τα «θέλω» σου! Ταυτόχρονα, δεν μπορείς να επιτρέπεις στους άλλους να καταστρατηγούν τα όρια σου, επειδή είσαι δυνατός και μετά, απροειδοποίητα, να τους κόβεις το κεφάλι που το έκαναν, με την δική σου άδεια!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved