Αν χάσεις την εκτίμηση αυτών των ζωδίων, δύσκολα θα την ξανακερδίσεις

Μη σου πούμε και... ποτέ

Σοφία Ανδρικοπούλου
Αν χάσεις την εκτίμηση αυτών των ζωδίων, δύσκολα θα την ξανακερδίσεις

Στο σημερινό άρθρο θα σου μιλήσω για 5 ζώδια, που αν φτάσουν στο σημείο να μην σε παίρνουν πλέον στα σοβαρά, χάσεις την εκτίμηση που σου έχουν, θα είναι δύσκολο, έως αδύνατον να την ξανακερδίσεις.

Γιατί όμως μπορεί να συμβεί αυτό; Κυρίως επειδή δίνουν πολλές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος, τραβάνε μια γραμμή και ενώ κάποια δεν θα σε κόψουν από την ζωή τους, θα σε ρίξουν σίγουρα στην Β’ Εθνική και εκεί θα μείνεις μέχρι να αποδείξεις ότι αξίζεις και πάλι να έχεις την προσοχή και την αφοσίωση τους!

Δίδυμοι και Ιχθύς

Οι Δίδυμοι και τα Ψάρια είναι από τα πλέον ευέλικτα ζώδια. Μπορούν να προσπεράσουν σχεδόν τα πάντα, να πλοηγηθούν με άνεση και χάρη και στις πιο δύσκολες περιστάσεις, συγχωρούν ατοπήματα, κάνουν ότι δεν τα είδαν, όμως… Αν πια φτάσεις στο σημείο να σε κοιτάζουν και να σε λυπούνται για το που έχεις φτάσει στα μάτια τους με την συμπεριφορά σου, τότε και πάλι θα βρουν τρόπο να σε συγχωρήσουν (κυρίως, ξεχνώντας), όμως, δεν θα έχεις την ίδια θέση στο μυαλό ή στην καρδιά τους. Τέλος, έπεσες…

Σκορπιός και Αιγόκερως

Το ξέρω ότι του το έχεις για εύκολο να διαγράφει ανθρώπους. Δεν είναι έτσι όμως. Σκορπιός και Αιγόκερως, δεν θέλουν να διαγράφουν άτομα που κάποτε τα εμπιστεύτηκαν, γιατί τα πέρασαν από σκληρό… casting, ώστε να τους επιτρέψουν να γίνουν κομμάτι του κύκλου τους, ή της ζωής τους. Τους πονάει –για την ακρίβεια- να πέσεις στα μάτια τους. Προτιμούν 1000 φορές να εξαφανιστείς εσύ από μόνος/η σου όταν αρχίζεις να κάνεις νερά (γιατί πχ, δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου), παρά να αναγκαστούν εκείνοι να απομακρυνθούν.

Παρθένος

Λοιπόν, η Παρθένος συνδυάζει τα στοιχεία των δυο ομάδων παραπάνω: και θα ενοχληθεί πολύ που έκανες πράγματα ώστε να χάσεις την εκτίμηση που σου έχει, αλλά και θα το προσπεράσει εν τέλει, μόνο και μόνο γιατί κοιτάζει με οίκτο όσους πέφτουν στην Β’ Εθνική, που λέγαμε και πιο πάνω! Μπορείς όμως να ξανακερδίσεις την εκτίμηση της, αλλά με κόπο και κυρίως… με πράξεις!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved