Έτσι θα κάνεις τον Λέοντα… «βούτυρο»

Θέλεις να κάνεις τον Λέοντα… αρνάκι; Να τρώει από το χέρι σου; Να τον κάνεις βούτυρο;

Σοφία Ανδρικοπούλου
Έτσι θα κάνεις τον Λέοντα… «βούτυρο»

Οκ, υπερβάλλω, αλλά έχεις μπει στο νόημα του σημερινού άρθρου! Αν θέλεις να κάνεις τον Λέοντα να σε αγαπήσει, να σε συμπαθήσει, να είναι κάλμα μαζί σου, τότε να κάνεις αυτά!

  • Όχι, δεν θα σου πω το κλισεδάκι που μισώ «να του ταχταρίζεις το εγώ του». Έλεος πια με αυτό. Θα στο πω αλλιώς: Δείξε του σεβασμό. Όταν μιλάει, άκουγέ τον. Όταν σου προτείνει κάτι, μην τον αγνοείς, απάντησέ του, έστω κι αν έχεις άλλη άποψη, ή δεν θέλεις να υιοθετήσεις την πρόταση του. Τόσο απλά…
  • Δείξε του, το αληθινό σου συναίσθημα, χωρίς ντροπή. Θα του κινήσει το ενδιαφέρον και θα σε εκτιμήσει/αγαπήσει για αυτό σου το θάρρος! (Και κάπου εδώ τα ζώδια της Φωτιάς, ερωτεύονται τα ζώδια του Νερού, που δείχνουν συναίσθημα, και το συναίσθημα γίνεται πάθος και πυρκαγιά, αλλά αυτό είναι θέμα, για ένα άλλο άρθρο!)
  • Κάνε μικρά κι ασήμαντα πράγματα, όπως το να του θυμίσεις κάτι, ή να του κεράσεις έναν καφέ και θα δεις ότι το Λιοντάρι, αμέσως θα αρπάξει στον αέρα, την φροντίδα σου και θα σε κοιτάξει με συμπάθεια!
  • Κάνε του ζωή πιο εύκολη, με το να ΜΗΝ του θυμίζεις τα λάθη του, ή να ΜΗΝ του φωνάζεις όταν κάνει λάθη! Απλώς, μίλησε του όταν είσαστε ΜΟΝΟΙ σας και με όμορφο τόνο φωνής!
  • Τέλος, επειδή το Λιοντάρι, θα είναι πάντοτε Λιοντάρι, κάνε ένα βήμα πίσω κι άσε να προηγείται σε ό,τι κάνετε παρέα, ακόμα κι αν η ιδέα είναι δική σου… Πώς θα το κάνεις αυτό; Θα προτείνεις, θα δεις αν αγαπάει την ιδέα που πέταξες και μετά του την κάνεις δώρο και κάθεσαι αναπαυτικά πίσω και περιμένεις, το Λιοντάρι να υλοποιήσει την ιδέα! Και θα σε βγάλει από τον κόπο και θα απολαύσεις!

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved