Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Διάβασε αυτά που σου λέμε, αναλογίσου και πράξε!

Αν ανήκεις σε κάποιο ζώδιο της Γης, πρέπει να διαβάσεις το άρθρο, γιατί έχω να σου πω μερικά πολύ χρήσιμα πράγματα!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Διάβασε αυτά που σου λέμε, αναλογίσου και πράξε!

Διάβασε, αναλογίσου, σκέψου και πράξε! Αν έχεις ωροσκόπο, Σελήνη ή και Άρη σε κάποιο από τα ζώδια της Γης (Αιγόκερω, Ταύρο ή Παρθένο), συνέχισε κι εσύ να διαβάζεις, γιατί θα… αναστενάξεις!

  • Δεν είναι ντροπή να κάνεις λάθος. Για την ακρίβεια, επιβάλλεται να κάνεις ΛΑΘΗ, να τρως ήττες, να σηκώνεσαι από το πάτωμα (σημαντικό αυτό, όσο δεν πάει άλλο) και να ξαναδοκιμάζεις. Όταν όμως εσύ ομορφιά μου, κάνεις λάθος, ντρέπεσαι, εξαϋλώνεται το «εγώ» σου, καταστρέφεται η ομοιόσταση σου και αρνείσαι να σηκωθείς από το πάτωμα, αν πρώτα δεν ρίξεις γερό αυτομαστίγωμα και ισχυρή αυτοτιμωρία στον εαυτό σου (Σελήνη στον Αιγόκερω, ακούει;;;;;). ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
  • Τι προσπαθείς να αποδείξεις και σε ποιον; Στους άλλους; Στον εαυτό σου; Ότι, δηλαδή τι; Δεν μασάς, δεν σκύβεις κεφάλι κι ας υπερπροσπαθείς; Ότι αντέχεις; Ότι δεν καταλαβαίνεις από πόνο; Γιατί όλα αυτά; Για να σε θαυμάζουν οι άλλοι, ή γιατί μόνο έτσι, δέχεσαι να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου; Μαζοχίζονται τα ζώδια του Νερού που αυτομαστιγώνονται κι αυτά, μαζοχίσου κι εσύ από δίπλα, να τους κρατάς παρέα! Άντε, μπράβο!
  • Θέλεις να κάνεις σχέση, θέλεις να δεθείς με έναν άνθρωπο, θέλεις να αναπτύξεις ένα δεσμό ζωής, όμως αρνείσαι: α) να βγεις ραντεβού, γιατί είναι σίγουρα, χάσιμο χρόνου, β) θέτεις σκληρά όρια, από το πρώτο ραντεβού (εκείνο που αρνιόσουν να πας), γ) όταν κάνεις σχέση, δίνεις σκληρές μάχες για να παραμείνει η ρουτίνα σου ως έχει κι αρνείσαι να γίνεις κομμάτι μιας αμοιβαίας υποχώρησης… Σκέψου το λίγο…
  • Θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο, να έχεις τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο σε πολλά θέματα, αλλά έχεις σκεφτεί, το γιατί; Είναι μήπως, επειδή εσύ ξέρεις καλύτερα, ή μήπως επειδή, νιώθεις αδύναμος, αν δεν έχεις τον έλεγχο; Ή μήπως, ανασφάλεια; Γιατί και τα δυο νιώθεις και το ξέρεις. Σκέψου το λίγο: έχεις θέματα εμπιστοσύνης; Θέματα εξουσίας; Εγωισμού; Τι σε βασανίζει και δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις λίγο, να ξεκουραστείς, να αφεθείς; Χμ…

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved