Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Διάβασε αυτά που σου λέμε, αναλογίσου και πράξε!

Αν ανήκεις σε ένα από τα ζώδια του Αέρα, αν έχεις ωροσκόπο ή Σελήνη σε κάποιο από αυτά (Δίδυμο, Ζυγό ή Υδροχόο), κάτσε και διάβασε αυτό το άρθρο, γιατί έχω να σου πω ένα δυο ωραία πραγματάκια!

Σοφία Ανδρικοπούλου
Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Διάβασε αυτά που σου λέμε, αναλογίσου και πράξε!

Είσαι ζώδιο του Αέρα και πρέπει να ακούσεις τα παρακάτω!

  • Σταμάτα να προσποιείσαι ότι είσαι καλά, όταν στην πραγματικότητα, θέλεις να κάνεις «μπαμ» και να σκάσεις κατά προτίμηση στα μούτρα εκείνου που σου έχει προκαλέσει τα περισσότερα προβλήματα, αλλά πάντοτε δίνες τόπο στην οργή. Δώσε οργή στο εδώ και τώρα, κι ας χαλάσεις σχέσεις. Δεν είναι όλοι για φίλοι. Μερικοί είναι για πέταμα
  • Όποτε έχεις την αίσθηση ότι δεν ξέρεις τι κάνεις, ποιος είσαι και που πας, και σου φαίνεται πολύ θελκτική η ιδέα να ζητήσεις τη γνώμη κάποιου, που θεωρείς πιο «δυνατό» από εσένα, να σου θυμίσω ότι οι περισσότεροι από εμάς, δεν έχουμε ιδέα τι στο καλό κάνουμε, απλώς, προσποιούμαστε ότι και φοράμε, υφάκι. Θέλεις μια γνώμη για το τι να κάνεις; Ευχαρίστως να την ζητήσεις, αλλά έχει εμπιστοσύνη στο μυαλό σου. Ζώδιο του Αέρα, είσαι, βρε! Η πιο εγκεφαλική και διανοητική ράτσα ζωδίου!
  • Να μιλήσουμε λιγάκι και για τα συναισθήματα σου; Τα ποια; Αυτά που κρύβεις, αυτά που κάνεις ότι δεν έχεις, αυτά που δεν θέλεις κανένας να τα πλησιάσει πολύ, μήπως και τα τραυματίσει. Σου έχω νέα: όλοι τα έχουμε, όλοι πληγωνόμαστε, κάποιοι επιλέγουν να κάνουν ότι δεν τρέχει τίποτα κι άλλοι θρηνούν ακραία. Όλοι στην ίδια σούπα καταλήγουμε. Επομένως, να είσαι περισσότερο επιεικής με τον εαυτό σου, να τα εκφράζεις και να μην φοβάσαι να τα εκθέτεις. ΜΙΛΑ και ΔΕΙΞΕ τι νιώθεις!
  • Τέλος, αγχώνεις τον εαυτό σου, αρνείσαι να μοιραστείς το βάρος αυτής του συναισθήματος, κι όταν το μοιράζεσαι, απλώς περιγράφεις με δραματικό τρόπο τι περνάς, για να εκμαιεύσεις αντιδράσεις λύπησης, αλλά ούτε λόγος για να ζητήσεις ουσιαστική βοήθεια. Μήπως βλέπεις κάτι στραβό στο όλο σχήμα; Λέω, τώρα…

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved