Τα ζώδια που συγχωρούν και προχωρούν τη ζωή τους

Δεν μένουν κολλημένα στο παρελθόν και δεν κρατάνε μέσα τους δυσάρεστα περιστατικά.

Άννα Ζαμάνη
Τα ζώδια που συγχωρούν και προχωρούν τη ζωή τους

Δεν είναι μνησίκακα. Και δεν θα σου πούμε ότι το κάνουν επειδή είναι μεγαλόψυχα. Όχι. Το κάνουν για τη δική τους ηρεμία και ισορροπία. Σιγά μην κάθονται να βασανίζουν το μυαλό τους και την ψυχή τους για περιστατικά που έγιναν στο παρελθόν και γενικότερα για ό,τι δεν χρειάζεται να τα απασχολεί στο σήμερα. Προχωράνε παρακάτω με τη ζωή τους και είναι μια χαρά ευτυχισμένα.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός μπορεί να τσατιστεί μαζί σου τώρα και μετά από πέντε λεπτά να έχει ξεχάσει γιατί τσακωνόσασταν. Τόσο εύκολα και γρήγορα του περνάει ο θυμός. Πάει παρακάτω. Σιγά μην κάτσει να μιζεριάζει για μέρες ή και για... χρόνια σαν μερικούς μερικούς για κάτι που μπορεί να το ξεπεράσει σε πέντε λεπτά. Τα άσχημα τα αφήνει στο παρελθόν και κοιτά το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος έχει την ίδια φιλοσοφία με τον Κριό στο κομμάτι αυτό. Δεν θα καθίσει να το αναλύσει και πάρα πολύ το πράγμα. Έχει να ασχοληθεί με άπειρα άλλα θέματα στη ζωή του. Σιγά μην καθίσει να αναλωθεί με το τι έγινε στο τότε. Κοιτάζει το μέλλον και το αύριο. Τα αφήνει όλα πίσω του και την επόμενη μέρα δεν θυμάται τίποτα. Είναι σαν να μην έγιναν ποτέ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος είναι από τους τρεις αυτός που είναι περισσότερο στον κόσμο του. Δεν υπάρχει για εκείνον μνησικακία. Ο Υδροχόος δεν θυμώνει καν τη στιγμή που πρέπει να θυμώσει, πιστεύεις ότι θα καθίσει να κρατά κακίες και μανιάτικα; Ούτε καν... Δεν θα επιτρέψει σε τίποτα να του χαλάσει τη ζεν κατάστασή του και την ψυχική του ηρεμία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved