Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι έτοιμος να σε χωρίσει

Μην τρελαίνεσαι αλλά δεν βλάπτει να έχεις και τα μάτια σου ανοιχτά για παν ενδεχόμενο... 

Άννα Ζαμάνη
Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως: Τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι έτοιμος να σε χωρίσει

Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά δε λένε; Βλέπεις ότι ο σύντροφός σου έχει αλλάξει κι ορισμένες συμπεριφορές του σε προβληματίζουν; Μπορεί να μην είναι τυχαίες ή να οφείλονται σε κάτι που του συνέβη, αλλά στο ότι η σχέση σας κάπου έχει αρχίσει να παίρνει στραβό δρόμο.

Αν εντοπίσεις κάποια απ' αυτές που θα σου αναφέρουμε, μην πανικοβληθείς και τρέξεις να ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου, φεύγοντας σαν τον κλέφτη μέσα στη νύχτα. Να προσπαθήσεις με τον τρόπο σου να τον προσεγγίσεις και να καταλάβεις τι του συμβαίνει, ώστε να το ξεπεράσετε μαζί

Παρακάτω, σου αναφέρουμε προειδοποιητικά σημάδια στα οποία οφείλεις να δώσεις προσοχή κι αν έχεις διαπιστώσει ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε σένα, ήρθε η ώρα να δράσεις.

Ταύρος

Αν ο Ταύρος σύντροφός σου τρώει ό, τι βρει μπροστά του, χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία, ντύνεται μηχανικά, απαντά με ένα ξερό «ναι» ή «όχι» και γενικά δεν του κάνει αίσθηση τίποτα, ακόμα κι οι απολαύσεις που μέχρι πρότινος χαιρόταν, τότε μάλλον κάτι πάει στραβά.

Παρθένος

Αν δεις ότι ο συστηματικός και οργανωμένος σου Παρθένος αφαιρείται συχνά, ξεχνάει βασικές δουλειές κι υποχρεώσεις ή έχει γίνει άστατος και δεν δίνει δεκάρα για το αν όλα στο χώρο είναι τακτοποιημένα και αστραφτερά, να αρχίσεις να ανησυχείς.

Αιγόκερως

Το ότι κάτι πάει στραβά με τον Αιγόκερω φαίνεται κατ' αρχήν από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη δουλειά του: καθυστερεί, χαζεύει και ψάχνεται πως θα λουφάρει. Μετά, αδιαφορεί παντελώς για το σπίτι, τις υποχρεώσεις και ξεχνάει υποσχέσεις που έχει δώσει. Αν, δε, προσπαθεί να σε πείσει να πας μόνος/η σου κάπου που πρέπει γιατί δεν έχει διάθεση, είναι το κερασάκι στην τούρτα.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved