Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι έτοιμος να σε χωρίσει

Μην τρελαίνεσαι αλλά δεν βλάπτει να έχεις και τα μάτια σου ανοιχτά για παν ενδεχόμενο... 

Άννα Ζαμάνη
Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς: Τα σημάδια που δείχνουν ότι είναι έτοιμος να σε χωρίσει

Φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά δε λένε; Βλέπεις ότι ο σύντροφός σου έχει αλλάξει κι ορισμένες συμπεριφορές του σε προβληματίζουν; Μπορεί να μην είναι τυχαίες ή να οφείλονται σε κάτι που του συνέβη, αλλά στο ότι η σχέση σας κάπου έχει αρχίσει να παίρνει στραβό δρόμο.

Αν εντοπίσεις κάποια απ' αυτές που θα σου αναφέρουμε, μην πανικοβληθείς και τρέξεις να ετοιμάσεις τις βαλίτσες σου, φεύγοντας σαν τον κλέφτη μέσα στη νύχτα. Να προσπαθήσεις με τον τρόπο σου να τον προσεγγίσεις και να καταλάβεις τι του συμβαίνει, ώστε να το ξεπεράσετε μαζί

Παρακάτω, σου αναφέρουμε προειδοποιητικά σημάδια στα οποία οφείλεις να δώσεις προσοχή κι αν έχεις διαπιστώσει ότι κάτι ανάλογο συμβαίνει και σε σένα, ήρθε η ώρα να δράσεις.

Καρκίνος

Η έντονη κυκλοθυμία του σε συνδυασμό με προβλήματα του στομάχου, εξαιτίας των άστατων χρονικά γευμάτων ή της κατανάλωσης πρόχειρων φαγητών είναι μια σοβαρή ένδειξη. Αυτό που θα πρέπει να σε κινητοποιήσει αμέσως είναι οι δικαιολογίες που βρίσκει για να μην επιστρέφει νωρίς σπίτι.

Σκορπιός

Αν ο Σκορπιός σου δεν έχει κανένα ενδιαφέρον πλέον για το σεξ και αν το κάνει, το κάνει σαν αγγαρεία, ενώ ταυτόχρονα έχει αρχίσει να σπαταλά χρήματα σαν να μην υπάρχει αύριο, τότε κάπου μέσα του νιώθει ένα τεράστιο κενό που προσπαθεί να καλύψει κι εσύ πρέπει να δράσεις γρήγορα.

Ιχθύες

Επιθετικός, είρωνας, προσβλητικός. Σίγουρα δεν είναι ο Ιχθύς σου αυτός ο άνθρωπος που με το παραμικρό εξεγείρεται, φεύγει και γυρνά αργά τη νύχτα μετανιωμένος (κι ίσως πιωμένος...). Η μετάλλαξή του πρέπει να σε βάλει σε μεγάλη ανησυχία.

*Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved